Κατηγορίες

Αποθεώθηκε ο Γρηγόρης Θεοδωράκης στην χθεσινή ομιλία του στο Μεσολόγγι

Τα είχε όλα η χθεσινή και τελευταία, ομιλία του Γρηγόρη Θεοδωράκη στο Μεσολόγγι. Χαρά, πάθος, παλμό αλλά κυρίως πολλή συγκίνηση,

Σε ένα ιδιαίτερα συγκινησιακό περιβάλλον και φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα, έλαβε χώρα η ομιλία του Μεσολογγίτη υποψήφιου βουλευτή καθώς ήταν επιλογή του, η τελευταία ομιλία του -της προεκλογικής περιόδου- να είναι στον τόπο του, εκεί που γεννήθηκε, μεγάλωσε και γαλουχήθηκε.

Πλήθος κόσμου, που θύμισε άλλες εποχές, αλλά και πρωτοφανής ενθουσιασμός στην ανοιχτή προεκλογική ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η προσέλευση ήταν πρωτόγνωρη και η στήριξη των Μεσολογγιτών ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Ένα μήνυμα από μια δασκάλα του Γρηγόρη Θεοδωράκη στον Αγιο Θωμά που μαθήτευσε ως παιδί, έκανε τον ίδιο να λυγίσει και τους παρευρισκόμενους να συγκινηθούν. Το μήνυμα έλεγε «ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ». Διαβάστηκε από τον συντονιστή της Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μεσολογγίου πριν την έναρξη της ομιλίας και συνέβαλε στο ήδη φορτισμένο κλίμα.

Ο Γρ. Θεοδωράκης κλείνοντας τον ευρύ κύκλο ομιλιών του σε όλο το νομό, στο Μεσολόγγι εξέφρασε τη βεβαιότητά του για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές.

Στην ομιλία του παρουσίασε τις βασικές πτυχές του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματός του αλλά και το δικό του όραμα για την ανάπτυξη του Μεσολογγίου, της ευρύτερης περιοχής και συνολικά της Αιτωλοακαρνανίας.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ανάγκη ενίσχυσης του νοσοκομείου της πόλης, των πανεπιστημιακών τμημάτων, στην ολοκλήρωση της μαρίνας Μεσολογγίου, στη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού με βάση το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

Εμφανώς συγκινημένος θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια στο Μεσολόγγι, έκανε ειδική αναφορά στην ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης και δεσμεύτηκε ότι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για να ανακτήσει το Μεσολόγγι την αίγλη του παρελθόντος αλλά και συνολικά η Αιτωλοακαρνανία να οδηγηθεί στο δρόμο της υγιούς και βιώσιμης ανάπτυξης.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του υποψήφιου βουλευτή:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *