Κατηγορίες

Πληγέντες Τεμπών: «Ο Μητσοτάκης κάνει ότι δεν μας βλέπει»

«Κάνει ό,τι δεν μας βλέπει, προσπαθεί να μην ασχολείται με εμάς γιατί πιστεύει ότι έτσι θα εξαφανιστούμε», τονίζει η Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών.

«Είμαστε η «προσωρινή φθορά», το «ατυχές γεγονός» και «αυτοί που χρησιμοποιούμε το θάνατο των παιδιών μας με πολιτικά κίνητρα». Αγανακτεί για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη η Μαρία Καρυστιανού, Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28-2-2023.

Η κα. Καρυστιναού, που θρηνεί το χαμό της 20χρονης κόρης της, μίλησε Στο Κόκκινο και τους Τζούλυ Τσίγκα και Γιάννη Ανδρουλιδάκη για την απαράδεκτη δήλωση του πρωθυπουργού περί εργαλειοποίησης εκ μέρους των συγγενών των θυμάτων.

«Ντρέπομαι και να τα συζητάω αυτά που είπε για εμάς ο πρωθυπουργός, επειδή κάναμε μήνυση για να ερευνηθούν τυχόν ευθύνες των υπουργών Μεταφορών από το 2006. Ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, δεν έχει ποινικές ευθύνες; Όλοι οι υπουργοί δεν γνώριζαν; Έπρεπε να είχε αποσυρθεί από τις εκλογές. Η υποψηφιότητά του προσβάλλει τους νεκρούς μας. Υπάρχει μια έρευνα σε εξέλιξη. Είναι δυνατόν χωρίς να τελειώσει αυτή η έρευνα να κατεβαίνει υποψήφιος;»

«Εμείς δεν έχουμε ούτε περίοδο εκλογών, ούτε Πάσχα ούτε τίποτα. Για εμάς ο χρόνος σταμάτησε στις 28-2-2023» λέει και η φωνή της σπάει. «Ό,τι κάνουμε το κάνουμε πολύ δύσκολα, με δάκρυα στα μάτια. Ο κ. Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός, είναι ο πρώτος που θα έπρεπε να είχε δείξει ανθρώπινο πρόσωπο. Αντιθέτως, κάνει ό,τι δεν μας βλέπει, προσπαθεί να μην ασχολείται με εμάς γιατί πιστεύει ότι έτσι θα εξαφανιστούμε. Ντρέπομαι και να τα συζητάω».

Πηγή: www.rosa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *