Κατηγορίες

Μεσολόγγι: Άφησαν απλήρωτους τους εργαζόμενους από το «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»!

Για μια ακόμη φορά η Δημοτική Αρχή και η Κοινωφελής Επιχείρηση αυθαιρετώντας, δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. 

Όπως όλοι οι εργαζόμενοι μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών, έπρεπε την Παρασκευή 26/5 να έχουν πληρωθεί. Αλλά ποιος νοιάζεται !

Παρότι η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου είχε αποστείλει τη σχετική πίστωση πριν ένα μήνα για το σκοπό αυτό, τελικά οι ιθύνοντες της Κοινωφελούς διέθεσαν αλλού τα χρήματα και οι εργαζόμενοι στο «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» έμειναν απλήρωτοι!

Κάτι τέτοιο συνιστά ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και τιμωρείται.

Ταυτόχρονα, νέος όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων βρίσκεται σε εξέλιξη, πράγμα που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο οικονομικά την Κοινωφελή Επιχείρηση.

ΚΑΛΕΙΣΘΕ

1. Να προχωρήσετε ΑΜΕΣΑ στον διορισμό – ορκωμοσία των υπαλλήλων του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ως δημοτικών πλέον, ώστε να σταματήσει αυτό το απαράδεκτο προεκλογικό γαϊτανάκι.

2. Να καταβάλλετε χωρίς καθυστέρηση ως Κοινωφελής Επιχείρηση, στην τελευταία, κατά τα φαινόμενα, μισθοδοσία στους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα.

3. Να σταματήσετε το όργιο των προεκλογικών προσλήψεων, γιατί και εκτεθειμένοι είστε και η Κοινωφελής Επιχείρηση οδηγείται στο γκρεμό, μιας και η κύρια χρηματοδότησή της από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, πέρασε ήδη στο Δήμο. 

Δημοτική παράταξη «Συμμαχία για το μέλλον»

Μεσολόγγι 27/5/2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *