Κατηγορίες

Μεσολόγγι: Σήμερα το απόγευμα η Ημερίδα «Έξυπνες λύσεις στην κουζίνα και στη διατροφή μας»

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Κ.Σ. της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, οργανώνουν μια Ημερίδα διατροφικών συμβουλών, στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του ΕΠ ΕΒΥΣ Ι του ΤΕΒΑ 2015-2016. 

Σκοπός της ημερίδας αυτής, είναι να αποτελέσει οδηγό για μια καλύτερη διατροφική συμπεριφορά, τονίζοντας τη σημασία και τα θετικά οφέλη της υγιεινής διατροφής για όλους.

Συγκεκριμένα οι θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν στην ημερίδα είναι οι εξής:

  1. Υγιεινοί συνδυασμοί τροφών – Μεσογειακή πυραμίδα διατροφής.
  2. Συμβουλές για έξυπνες και οικονομικές αγορές ειδών διατροφής.
  3. ΤΕΒΑ – Οδηγός ορθών πρακτικών χειρισμού τροφίμων.

Ομιλήτρια: Δημητρούκα Γεωργία, Υγιεινολόγος, Επόπτρια Δημόσιας Υγείας. 

  1. Βήματα για μια υγιεινή και οργανωμένη λίστα αγοράς τροφίμων.
  2. Μαγειρεύω οικονομικά. Η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική θέλουν μόνο φαντασία, δείτε πως θα βγάλετε τέλεια πιάτα με λίγα χρήματα!
  3. Συμβουλές για εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου.

Ομιλήτρια: Αγγελή Τζένη, Εκπαιδεύτρια μαγειρικής τέχνης.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου στο Μεσολόγγι(Σταυροπούλου 31, 2ος όροφος, Μεσολόγγι), τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023, με ώρα προσέλευσης στις 17:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι, ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο:  2611 100230, από 9:00-17:00 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected].

Η ημερίδα υλοποιείται στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015-2016 – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ» ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD) 2014-2020 από τη Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (MIS 5000218).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *