Κατηγορίες

Μεσολόγγι: Για άλλη μια φορά στο στόχαστρο ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Παντελής Καρατσόλης.


Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Παντελής Καρατσόλης, βρίσκεται για ακόμα μια φορά με αρνητικό τρόπο στο φως της δημοσιότητας, μετά από ανάρτηση του Νίκου Σπανού, πρώην αντιπροέδρου της ίδιας δημοτικής επιχείρησης.

Αυτή τη φορά ο Νίκος Σπανός δίνει σε προσωπική του ανάρτηση στα social media, φωτογραφίες από μηνύματα του προέδρου του συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Αττικής «Η Έξοδος» κ. Χρήστου Χούτα προς τον Π. Καρατσόλη που αποδεικνύουν τις άριστες σχέσεις μεταξύ «αδερφών» ενώ στη συνέχεια τα πράγματα μάλλον εξελίχθηκαν διαφορετικά…

Αναλυτικά γράφει ο Νίκος Σπανός:

Ο πρόεδρος του συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Αττικής η ΕΞΟΔΟΣ είχε φιλίες και άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου μας.

Στην δεύτερη φωτογραφία μάλιστα απαντά ο πρόεδρος ότι δήθεν δεν φοβάται κάτι, άσχετα αν αργότερο το παραδέχτηκε και επέστρεψε τα χρήματα, ο άλλος πρόεδρος του εν λόγω συλλόγου τον παροτρύνει λέγοντας δώσε τις εξηγήσεις σου.

Σήμερα όμως, στο τελευταίο σχόλιο, του ζητά τα χρήματα για τα βιβλία που πήρε πριν οκτώ μήνες από τον σύλλογο και δεν πλήρωσε.

Αλήθεια πρόεδρε έκανες τέτοιο ατόπημα;

Πανελλαδικά ρεζίλι γίναμε Δήμαρχε.

Και μην παίρνεις συνέχεια την ευθύνη εσύ, άφησε αυτούς που τα κάνουν και παριστάνουν τους σωτήρες, να εκτίθενται στους Δημότες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *