Κατηγορίες

Μεσολόγγι: Ορκίστηκαν 20 εργαζόμενοι για το «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Ορκίστηκαν 20 εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Κώστας Λύρος: «Ευοδώθηκε η κοινή μας προσπάθεια για ενίσχυση του προσωπικού του δήμου μας»

Ορκίστηκαν σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, στο Δημαρχείο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου οι 20 εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» οι οποίοι από σήμερα εντάσσονται οργανικά πλέον στο Δήμο μας. μετά από μακροχρόνια αναμονή και δικαστικές προσφυγές.

Ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος, μαζί με τον Αντιδημάρχο Κοινωνικής Πρόνοιας, ΚΕΠ, Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Παραγωγικού Τομέα Δημήτρη Μπαλαμπάνη και τον Προέδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παντελή Καρατσόλη, καλωσόρισε τους νέους υπάλληλους στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Πριν την ορκωμοσία και κατά το χαιρετισμό του ο Κώστας Λύρος αναφέρθηκε στην πολυετή προσφορά και το έργο τους, ειδικά όσων προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για χρόνια, ενισχύοντας το υποστελεχωμένο προσωπικό του Δήμου και διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών προς τους ευπαθείς συμπολίτες μας και ειδικότερα κατά τη διάρκεια της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης.

«Η Δημοτική μας αρχή, θεωρεί όλους τους εργαζομένους του δήμου συνεργάτες στη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης της παροχής υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών του Δήμου μας και για το λόγο αυτό ικανοποιηθήκαμε ιδιαίτερα από τη σχετική εξέλιξη».

Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε άλλωστε να αναφερθεί στις πολλαπλές κινήσεις υποστήριξης της Δημοτικής αρχής προς τους εργαζόμενους αυτούς, υποστηρίζοντας με κάθε τρόπο την αναγκαιότητα της συνέχισης της εργασίας τους για την εξυπηρέτηση των αναγκών των συμπολιτών μας.

Ακολούθησε η ορκωμοσία όπου ο Δήμαρχος υπενθύμισε στους νέους υπαλλήλους ότι ο όρκος για την συγκεκριμένη εργασία είναι όρκος προς το κοινωνικό σύνολο και κάθε συμπολίτη μας ξεχωριστά που πρέπει να τηρείται ακέραια και να μην λησμονείται καθώς έτσι υποβαθμίζεται η ίδια η σημασία του λειτουργήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *