Κατηγορίες

Ευχαριστήριο μήνυμα Εργαστηρίου Παναγίας Ελεούσας στον Παραμυθένιο Κόσμο της Νεκταρίας Καντζούρου

Ευχαριστήριο
Αξιότιμη
κα Νεκταρία Καντζούρου
Διευθύντρια Παιδικού Σταθμού
«ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»

Αξιότιμη κυρία Καντζούρου Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος, οι νέοι με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής & Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» Νομού Αιτωλ/νίας Μεσολόγγι – Αγρίνιο, σας ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία στους στόχους σας.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμότατα για την ευγενική σας πρωτοβουλία να συγκεντρώσετε με τους μαθητές σας στον Παιδικό σας Σταθμό «ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» είδη πρώτης ανάγκης (χαρτικά είδη, απορρυπαντικά, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κ.α.), τα οποία μας είναι απαραίτητα για να καλύψουν μέρος των αναγκών μας κατά τη διάρκεια της Κατασκήνωσης των εκπαιδευομένων νέων μας με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που θα πραγματοποιηθεί από 5 – 15 Ιουλίου 2023 στο Ναυταθλητικό Κέντρο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι.
Μας συγκινεί ιδιαίτερα ότι πρωτοβουλίες όπως η δική σας, να εντάξετε στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμά σας δράσεις που διδάσκουν στα μικρά παιδιά το αίσθημα του εθελοντισμού στον αδύναμο συνάνθρωπο, συμβάλλουν στη δημιουργία ευαισθητοποιημένων πολιτών και σε μια κοινωνία καλύτερη.
Σας ευχαριστούμε θερμότατα για την αγάπη και την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια στο δύσκολο και ευαίσθητο κοινωνικό έργο που επιτελούμε. Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι, με Υγεία, Χαρά, οικογενειακή Ευτυχία και καλή Πρόοδο στους μικρούς μας φίλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *