Κατηγορίες

«Το μπούλινγκ κατά των εργαζομένων αποτελεί απόδειξη ανικανότητας μιας δημοτικής αρχής»

Το σωματείο εργαζομένων του δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με ανακοίνωσή του, κατηγορεί αιρετούς της δημοτικής αρχής για συστηματική ανάρμοστη συμπεριφορά κατά των εργαζομένων του δήμου, πράγμα που και  εμείς έχουμε διαπιστώσει να συμβαίνει ουκ ολίγες φορές.

Οι εργαζόμενοι του δήμου εκτός από άνθρωποι που αγωνίζονται κάτω από άσχημες συνθήκες, με σοβαρές ελλείψεις και με πραγματική μείωση μισθών,  να κάνουν σωστά την δουλειά τους και να συντηρήσουν τις οικογένειές τους, είναι επίσης και το καλύτερο «εργαλείο», για την επίτευξη των στόχων της εκάστοτε δημοτική αρχής.

Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι να υπάρχει σεβασμός στο έργο τους και εργασιακή ειρήνη, αντί αυτού όμως βλέπουμε μια μόνιμη αντιπαλότητα  με ευθύνη της δημοτικής αρχή.

Το μπούλινγκ κατά των εργαζομένων αποτελεί απόδειξη της ανικανότητας μιας δημοτικής αρχής η οποία προσπαθεί να μεταβιβάζει μονίμως τις ευθύνες της, πάντα κάπου αλλού και οι εργαζόμενοι είναι ο πιο βολικός «εχθρός».

Σοβαρευτείτε λοιπόν και αντί να προπηλακίζετε τους εργαζόμενους, κοιτάξτε  τη δουλειά σας, γιατί η θητεία σας τελειώνει και το έργο σας είναι ανύπαρκτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *