Κατηγορίες

Βασίλης Μπρούμας: «Τους χαλάσαμε πολύ νωρίς τα σχέδια»

Με τη συγκρότηση της δημοτικής παράταξης ΑΝΤΑΜΑ και το  ιδιαίτερο  πολιτικό  αισθητήριο  και την  ικανότητα του  υποψήφιου Δημάρχου Πάνου Κατσούλη, χαλάσαμε έγκαιρα τα σχέδια ΄΄κουμπάρων΄΄ που λογάριαζαν χωρίς τους ΄΄ξενοδόχους΄΄ και κανόνιζαν το deal για τον Δήμο Ι.Π.Μεσολογγίου, ερήμην της θέλησης της πλειοψηφίας των προοδευτικών δημοτών. Τώρα έχουν μείνει με …τη ΄΄μπουκάλα στο χέρι΄΄ καθώς οι εξελίξεις τούς έχουν ξεπεράσει και τους έχουν πάρει παραμάζωμα. Ας πρόσεχαν. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν διαπράξει  σοβαρά λάθη στις σχετικές επιλογές τους, αντικειμενικά  σε βάρος του Δήμου. 

Εν πάση περιπτώσει από τη Δευτέρα που αρχίζουν τα δύσκολα εμείς ανασκουμπωνόμαστε, βγαίνουμε μπροστα  και με την ευρύτερη δυνατή συνεργασία συνδιαμορφώνουμε το δημοτικό μας πρόγραμμα,  όχι μόνο για να σώσουμε την επόμενη μέρα των δημοτικών εκλογών ό,τι μπορεί να σωθεί αλλά και να δώσουμε προοπτική στον τόπο μας από μια σκοπιά που υπηρετεί τα συμφέροντα της κοινωνικής  πλειοψηφίας, της νεολαίας ιδιαίτερα και όλων των ανθρώπων του μόχθου, της εργασίας και της δημιουργίας που αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον.

Οι ένοχοι των αμαρτιών του παρελθόντος και οι διαπλεκόμενοι και προωθούμενοι των διαφόρων συμφερόντων που μόνο να ζημιώσουν τον Δήμο μπορούν  θα αποκαλυφθούν  ονομαστικά και θα κάτσουν  εκεί που τους αρμόζει: στον πάγκο τους. 

Του Βασίλη Μπρούμα

Δημοτική παράταξη ΑΝΤΑΜΑ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π.Μεσολογγίου

Παναγιώτης Κατσούλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *