Κατηγορίες

Με «αέρα» νίκης η πρώτη συνάντηση υποψηφίων του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή»

Κώστας Λύρος: « ΥΠΕΥΘΥΝΑ-ΔΥΝΑΜΙΚΑ-ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ»

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 9 Αυγούστου 2023, η πρώτη συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή», με τον Δήμαρχο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου τον Κώστα Λύρο.

Η συνάντηση, που έλαβε χώρα στον Άγιο Θωμά Μεσολογγίου, ήταν μια ευκαιρία για γνωριμία μεταξύ όλων των υποψηφίων, παλαιών και νέων.

Ο Κώστας Λύρος καλωσόρισε όλους τους υποψηφίους, τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο της «Δημιουργικής Ανατροπής»,  το οποίο χαρακτήρισε  ψηφοδέλτιο νίκης και ανέφερε σχετικά « Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση που ο συνδυασμός μας ενισχύθηκε με ακόμη περισσότερα πρόσωπα ικανά και δημιουργικά, με επιστήμονες, με ανθρώπους της αγοράς και της παραγωγής, με νέους ανθρώπους, που φέρνουν φρέσκιες ιδέες και αγαπούν το τόπο μας και ενισχύουν την μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2019, να καταστήσουμε τον Δήμο μας πρότυπο και όλοι μαζί να δώσουμε στα παιδιά μας όραμα και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. 

Σε αυτή τη προσπάθεια απευθύνουμε κάλεσμα για συστράτευση σε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου και όλους, όσοι θέλουν να πραγματικά να συμβάλουν» και σημείωσε με νόημα  «ΥΠΕΥΘΥΝΑ-ΔΥΝΑΜΙΚΑ-ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !»

Επίσης ο Κώστας Λύρος αφού ευχαρίστησε τους νέους υποψηφίους, αλλά ιδιαίτερα και τους παλιούς συνοδοιπόρους,  για την εμπιστοσύνη και την μαχητικότητα,  είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το στίγμα της παράταξης  της «Δημιουργικής Ανατροπής» στο χθες, στο τώρα, αλλά και στο αύριο καθώς και  το όραμα και τους στόχους του συνδυασμού για την επόμενη θητεία που θα καταστήσουν το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου αντάξιο της ιστορίας του.

Κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία στον νικηφόρο αγώνα που για μια ακόμη φορά δεσμεύτηκε να φέρει .  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *