Κατηγορίες

Συνάντηση του υπ. Περιφερειακού Συμβούλου Φώτη Σκληρού με τον Κώστα Λύρο

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Δυτικής  Ελλάδας    κ. Φώτης Σκληρός στα πλαίσια των θεσμικών ενημερωτικών συναντήσεωνεργασίας με όλους τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, πραγματοποίησεσυνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο    Ι.Π. Μεσολογγίου  κ. Κώστα Λύρο. 

​ Η συζήτηση κατά την διάρκεια της συνάντησης επικεντρώθηκε σε ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος    καθώς και στις προοπτικές ανάπτυξης του ΔήμουΔήμαρχο    Ι.Π. Μεσολογγίου με ανταλλαγή απόψεων, προβληματισμών αλλά  και προτάσεων για εξεύρεση λύσεων  με γνώμονα και κοινό στόχο το μέλλον του τόπου μας. 

Η μεγιστοποίηση της συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και των Δήμων  είναι αυτονόητο ότι είναι αναγκαία   για την επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος προς όφελος της τοπικής κοινωνίας  και για το καλό όλων μας!

            “ Πριν από τέσσερα χρόνια το πιστέψαμε!

Συστρατευτήκαμε με τον Νεκτάριο Φαρμάκη για νααλλάξουμε από την αρχή  την πορεία της Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδας! 

Σήμερα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υπό τηνηγεσία  του  Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριου Φαρμάκη,κατά κοινή ομολογία, βρίσκεται πλέον σε τροχιάανάπτυξης. Ένα τεράστιο πλήθος έργων και δράσεων έχουν ολοκληρωθεί, πολλά βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης και πολλά περισσότερα έχουν σχεδιαστεί για να υλοποιηθούν κατά την διάρκεια της επόμενης θητεία”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *