Κατηγορίες

Συναντήθηκε με τους εφτά δημάρχους του νομού ο Φώτης Σκληρός

Στο πλαίσιο της υποψηφιότητας μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας  στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, ολοκλήρωσα τις θεσμικές ενημερωτικές συναντήσεις εργασίας μου με όλους τους Δημάρχους και των επτά Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Καταγράφηκαν τα προβλήματα και ο προοπτικές ανάπτυξης.

​ Οι συζητήσεις κατά την διάρκεια των συναντήσεωνεπικεντρώθηκαν σε ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος    καθώς και στις προοπτικές ανάπτυξης , με ανταλλαγή απόψεων, προβληματισμών αλλά  και προτάσεων για εξεύρεση λύσεων  με γνώμονα και κοινό στόχο το μέλλον του τόπου μας.

Η μεγιστοποίηση της συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και των Δήμων  είναι αυτονόητο ότι είναι αναγκαία   για την επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος προς όφελος της τοπικής κοινωνίας  και για το καλό όλων μας!

“ Πριν από τέσσερα χρόνια το πιστέψαμε!

Συστρατευτήκαμε με τον Νεκτάριο Φαρμάκη για να αλλάξουμε από την αρχή  την πορεία της Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδας!

Σήμερα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υπό την ηγεσία του Περιφερειάρχη               κ. ΝεκτάριουΦαρμάκη, κατά κοινή ομολογία, βρίσκεται πλέον σε τροχιά ανάπτυξης. Ένα τεράστιο πλήθος έργων και δράσεων έχουν ολοκληρωθεί, πολλά βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης και πολλά περισσότερα έχουν σχεδιαστεί για να υλοποιηθούν κατά την διάρκεια της επόμενης θητεία”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *