Κατηγορίες

Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου με τον Φώτη Σκληρό, υπ. Περιφερειακό Σύμβουλο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΦΩΤΗ ΣΚΛΗΡΟ

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου πραγματοποίησε συνάντηση την Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου με τον κ. Φώτη Σκληρό, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με την παράταξη «Μπροστά για όλους» και επικεφαλής τον νυν Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη.

Το Δ.Σ. εκπροσώπησαν στη συνάντηση ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Πασιόπουλος και ο αντιπρόεδρος Νίκος Ρήγας, οι οποίοι ευχήθηκαν στον κ. Σκληρό καλή δύναμη στον αγώνα του στις εβδομάδες που απομένουν μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και περιστράφηκε κυρίως γύρω από επιχειρηματικά ζητήματα της περιοχής. Επισημάνθηκε, επίσης, η άποψη των εμπόρων ότι χρειάζεται να δοθεί μεγάλο βάρος από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας στα χρόνια που έρχονται.

Ο κ. Σκληρός, ο οποίος έχει πολύχρονη και σημαντική προσφορά στον εκπαιδευτικό τομέα ως καθηγητής φυσικός MSc, συμφώνησε ότι ο τουρισμός αποτελεί εν δυνάμει τον πιο σημαντικό αναπτυξιακό άξονα για το Μεσολόγγι και δεσμεύτηκε πως, σε περίπτωση εκλογής του στο Περιφερειακό Συμβούλιο, θα αφιερώσει σημαντικό μέρος των δυνάμεών του για την ανάδειξη του τόπου μας ως τουριστικό προορισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *