Κατηγορίες

Θαν. Λύρος στη Σταμνά: «Ο αγώνας κερδίζεται πόρτα-πόρτα. Ο κόσμος πείθεται μόνον με αληθινά επιχειρήματα»

Την Σταμνά επισκέφθηκε χθες βράδυ, Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023, πολυμελής αντιπροσωπεία του Συνδυασμού «Ανάπτυξη για όλους», με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ι. Π. Μεσολογγίου, Θανάση Λύρο.

Κατά την επίσκεψή τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους του χωριού, ν’ ακούσουν τα παράπονά τους για την δύσκολη καθημερινότητα στο χωριό εξ αιτίας της εγκατάλειψης από τις Δημοτικές Αρχές, διαχρονικά.

Οι κάτοικοι του χωριού ζήτησαν από τον κ. Θανάση Λύρο να τους πει τί καινούργιο κομίζει στην πολιτική σκηνή του τόπου. Ο κ. Θανάσης Λύρος απάντησε: «δεν είμαι χθεσινός, έχω ιστορία προσφοράς στον τόπο, γνωρίζω εκ των έσω τα προβλήματα ως Γεωπόνος και Δικηγόρος και ξέρω και πώς θα τα λύσουμε, όταν θα είμαστε Δημοτική Αρχή. Από ‘σας θέλουμε μόνο να μας εμπιστευθείτε και να είστε σίγουροι πως δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη σας».

Πρόσθεσε δε πως: «Ο αγώνας κερδίζεται πόρτα  πόρτα και ο κόσμος πείθεται μόνον με αληθινά επιχειρήματα».

Οι πολίτες της Σταμνάς εντυπωσιάστηκαν από τον άμεσο και ευθύ λόγο του κ. Θανάση Λύρου. Εκτίμησαν ιδιαιτέρως το ότι επισκέφθηκε πόρτα – πόρτα το χωριό τους, μη περιοριζόμενος μόνο σε μια τυπική βόλτα στους κεντρικούς δρόμους, ανοίχτηκαν και δήλωσαν πως θα είναι μαζί του στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *