Κατηγορίες

Θαν. Λύρος: «Εγώ θα έρχομαι στην Πεντάλοφο να σας συναντώ, όχι εσείς»

Θανάσης Λύρος από την Πεντάλοφο«Θα έρχομαι εγώ κάθε μήνα να σας συναντήσω και όχι εσείς. Δεν θα επιτρέψω έρχεστε στο Δημαρχείο να ζητιανεύετε για να με δείτε και να μου μιλήσετε».

Με επισκέψεις στην Πεντάλοφο και το Λεσίνι, για μία ακόμη φορά, συνεχίστηκαν οι περιοδείες των υποψηφίων του Συνδυασμού «Ανάπτυξη για όλους»,.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Θανάσης Λύρος, με υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του, επισκέφθηκαν προχθές, Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023, για άλλη μια φορά την Πεντάλοφο και το Λεσίνι, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους από κοντά, πόρτα – πόρτα, οι οποίοι και πάλι εξέφραζαν την πλήρη δυσφορία τους για την παντελή εγκατάλειψη των χωριών τους από τους διοικούντες διαχρονικά τον Δήμο μας.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως μέσα σε όλους αυτούς ήταν και άνθρωποι που κατεβαίνουν υποψήφιοι ακριβώς με αυτούς από τους οποίους έχουν τα σοβαρά παράπονα.

Όταν ο κ. Θανάσης Λύρος τους ρώτησε γιατί το κάνουν, δεν ήξεραν να τί να απαντήσουν για να λάβουν την απάντηση από τον κ. Λύρο πως «είναι ακατανόητο να λέτε ότι έχετε παράπονα απ’ αυτούς που διοίκησαν και εγκατέλειψαν τα χωριά σας και να είστε υποψήφιοι μαζί τους. Τι διαφορετικό περιμένετε να κάνουν τώρα;»

Ολοκληρώνοντας την συζήτηση με τους συνδημότες τουο κ. Θανάσης Λύρος τόνισε με έμφαση προς όλους: «Εγώ θα έρχομαι κάθε μήνα εδώ, δεν θα έρχεστε εσείς στο Δημαρχείο να ζητιανεύετε να με δείτε και να μου μιλήσετε».

Οι σταράτες αυτές εξηγήσεις του Θανάση Λύρου μαλάκωναν την οργή των πολιτών, που πλέον ξεθάρρευαν και τάσσονταν ανοιχτά στο πλευρό του. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *