Κατηγορίες

Αθρόα συμμετοχή στην εκδήλωση της Όλγας Δασκαλή στην Αθήνα

Με αθρόα συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του συνδυασμού “Ισχυρός Δήμος – Δυνατές Κοινότητες – Ευημερία Πολιτών” στην Αθήνα. 

Οι δημότες που κατοικούν στην Αθήνα έδωσαν δυναμικό παρόν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, δίνοντας μήνυμα νίκης για την 8η Οκτωβρίου. Την κα. Όλγα Δασκαλή, προλόγισε η κα. Λαμπρινή Κουζέλη, δημοσιογράφος – κριτικός βιβλίων.

 Η υποψήφια Δήμαρχος κα. Δασκαλή, ενημέρωσε τους ετεροδημότες για τις προτεραιότητες και τους στόχους του συνδυασμού. Αναφέρθηκε στις αλλαγές που χρειάζεται ο Δήμος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου και στην ανάγκη εκσυγχρονισμού των υποδομών στις Κοινότητες του. 

Σημείωσε την αναγκαιότητα διασύνδεσης των ετεροδημοτών με τον Δήμο, με σκοπό την επίλυση ζητημάτων που προκύπτουν και την προώθηση πρωτοβουλιών. Έτσι θα δημιουργηθούν στέρεες βάσεις συνεργασίας, ούτως ώστε κάθε άνθρωπος που θέλει να προσφέρει στο Δήμο, να μπορεί να το κάνει.

Η κα. Δασκαλή ανέπτυξε τις βασικές κατευθύνσεις στις οποίες θα κινηθεί ως επικεφαλής της επόμενης δημοτικής αρχής, τονίζοντας ότι από την 1η Ιανουαρίου 2024 ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου αλλάζει πορεία προς ένα βιώσιμο μέλλον για όλους.

Εκ του συνδυασμού

“Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών”

Επικεφαλής συνδυασμού Όλγα Δασκαλή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *