Κατηγορίες

Ο Θαν. Λύρος συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων δήμου Μεσολογγίου

Θανάσης Λύρος, κατά την συνάντηση με την Διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων στον Δήμο  Ι.Π. Μεσολογγίου: «Οι εργαζόμενοι στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου θα εργάζονται με σεβασμό και αξιοπρέπεια και θα αξιοποιούνται με βάση τα προσόντα και τις ικανότητές τους».

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανάπτυξη για όλους», Θανάσης Λύρος, μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του, πραγματοποίησε συνάντηση με μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμο  Ι.Π. Μεσολογγίου.

Κατά την συζήτηση που αναπτύχθηκε, ο Πρόεδρος του Σωματείου, Βασίλης Μπαρμπετάκης, περιέγραψε τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων στον Δήμο και τις σχέσεις τους με τον Δήμαρχο και γενικώς κάθεΔημοτική Αρχή. Συγκεκριμένα ανέφερε πως οι εργαζόμενοι δεν αξιοποιούνται με βάση τις ικανότητες και τα προσόντα τους, για να είναι αποδοτικοί στην εργασία τους, μετακινούνται συνεχώς αδικαιολόγητα σε άσχετες θέσεις, με αποτέλεσμα να βρίσκονται υπό καθεστώς ψυχολογικής πίεσης και να μην μπορούν να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Είπε επίσης ότι ως Σωματείο έχουν κάνει πολλές προτάσεις για την βελτίωση της παραγωγικότητας και την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και ουδέποτε εισακούστηκαν ούτε και ποτέ κλήθηκαν να τις συζητήσουν με την Δημοτική Αρχή. 

Από την πλευρά του ο Θανάσης Λύρος υπερτόνισε πως οι εργαζόμενοι αποτελούν άμεσους συνεργάτες του Δημάρχου, που έχουν ισχυρό λόγο και άποψη, γιατί αυτοί έχουν διαχρονική εμπειρία, ενώ οι δημοτικοί άρχοντες έρχονται και παρέρχονται. Τους διαβεβαίωσε δε πως όταν θα είναι Δημοτική Αρχή «θα εργάζονται με σεβασμό και αξιοπρέπεια κι ο καθένας απ’ αυτούς θα αξιοποιηθεί με βάση τα προσόντα και τις ικανότητές του, για να πετύχουμε όλοι μαζί την ανάπτυξη που έχει ανάγκη ο τόπος μας». 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *