Κατηγορίες

Ο Θανάσης Λύρος στο Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα

Θανάσης Λύρος, προς το Δ.Σ. του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα»: «Πλήρης συμπαράσταση στους συνανθρώπους μας με ιδιαίτερα προβλήματα».

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανάπτυξη για όλους», Θανάσης Λύρος, μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του, πραγματοποίησε συνάντηση με μέλη του Δ.Σ. του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» στο Μεσολόγγι.

Η Πρόεδρος, κα Διονυσία Σαμαντά, ενημέρωσε διεξοδικά την αντιπροσωπεία του Συνδυασμού μας για την προσφορά και το έργο του Εργαστηρίου στα παιδιά που έχουν ιδιαίτερες ανάγκες και αξίζουν την συνεχή φροντίδα μας. 

Ο Θανάσης Λύρος, αφού άκουσε με αυξημένη προσοχή όσα του είπε η Πρόεδρος, την ευχαρίστησε και την συνεχάρη για την μεγάλη κοινωνική προσφορά του Εργαστηρίου και τα μελλοντικά τους σχέδια, την διαβεβαίωσε δε πως «εμείς ως Δημοτική Αρχή θα σταθούμε δίπλα σας και θα σας βοηθήσουμε για να συνεχιστεί αυτό το θεάρεστο έργο κι αυτή σας η μεγάλη προσφορά. Άλλωστε στο πρόγραμμά μας έχουμε διαβεβαιώσει για την αυξημένη μας μέριμνα στους συνανθρώπους μας με ιδιαίτερα προβλήματα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *