Κατηγορίες

Η Ηρώ Ζαβογιάννη Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Κώστα Καρπέτα

Την Κυριακή, σε λιγότερο δηλαδή απο μία βδομάδα, θα ψηφίσουμε για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Θα ψηφίσουμε δηλαδή για την ασφάλεια μας, για την ανάπτυξη του τόπου μας, για την κοινωνική συνοχή.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι όλος ο περιφερειακος σχεδιασμός και τα χρηματοδοτικά εργαλεία βρίσκονται στα χέρια της περιφέρειας. Την Κυριακή λοιπον ψηφίσουμε για την μία μικρή κυβέρνηση.

Προσωπικά αισθάνθηκα την ανάγκη να συστρατευτώ σε αυτόν τον αγώνα με τον επικεφαλής μας Konstantinos Karpetas, έναν άνθρωπο γνήσια αυτοδιοικητικό, τίμιο και έμπειρο στα ζητήματα της περιφέρειας και μαζί με τους πολυ άξιους /ες συνυποψηφίους /ες μου γιατί πιστεύω βαθιά ότι αν δεν αλλάξουμε θα βουλιάξουμε.

Γιατί τα χρήματα πρέπει να δίνονται για την ανάπτυξη της παραγωγικής μας βάσης, των αγροτών μας και των μικρών επιχειρήσεων.

Γιατί χρειαζόματε οπωσδήποτε δομές υγείας και πρόνοιας, υπηρεσίες φροντίδας των ηλικιωμένων αλλά και μέτρα στήριξης των οικογενειών.

Γιατί όλοι μας και ο καθένας και η καθεμία μας ξεχωριστά αναγνωρίζουμε ότι οι ανάγκες μας είναι πολυ μεγάλες και για να υπάρξουν λύσεις πρέπει να αφορούν το σύνολο του πληθυσμού.

Και τελευταία λίγα λογια για μένα:

Γεννήθηκα το 1983 από τον Σωκράτη Ζαβογιάννη και την Ελευθερία Μαργάρη και μεγάλωσα στην Αμφιλοχία. Σπούδασα Πολιτική Επιστήμη και Δημόσια Διοίκηση στο ΕΚΠΑ και ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στα ανθρώπινα δικαιώματα, τη κοινωνιολογία και τη διαχείριση κρίσεων υγείας. Ως διευθύντρια του γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης (2016-2018) και έπειτα του Υπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης (2018-2019) ασχολήθηκα ιδιαίτερα με το τομέα της ανάπτυξης και χρηματοδοτικών προγραμμάτων που απαντούν στις ανάγκες των δήμων, των περιφερειών και των επιχειρήσεων. Από το 2019 μέχρι σήμερα εργάζομαι ως επιστημονική συνεργάτιδα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε θέματα ανάπτυξης (2019-2023) και κοινωνικής αλληλεγγύης και πρόνοιας (2023). Έχω μια κόρη 18 μηνών (πλέον), την Ερρικαίτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *