Κατηγορίες

Χρήστος Βλαχογιάννης: «Να μη μας πνίξει η μπόχα!»

Μου ’δωσε μια πολύ ωραία πάσσα η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλ/νίας του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, που αποφάσισε ομόφωνα να καλέσει όλους τους συντρόφους και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «με ενότητα και αποφασιστικότητα να δώσουμε την μάχη για να περάσει επιτέλους μετά από πολλά χρόνια σε προοδευτικά χέρια ο Δήμος Μεσολογγίου… Γιατί κρίνεται το μέλλον μας και των παιδιών μας» και να στηρίξουν τον Πάνο Κατσούλη.

Δείτε λοιπόν, αγαπητοί μου συνδημότες, τα «προοδευτικά χέρια» του Κατσούλη, με τα μπουμπούκια του.

Όταν κατασκευάστηκε το Δημοτικό Σχολείο Γουριάς, έμειναν 10 τολ, όπου έκαναν μέχρι τότε μάθημα οι μαθητές, και αποφασίστηκε να διατεθούν σε ισάριθμους φορείς ή Συλλόγους για την στέγασή τους. Μεταξύ των δικαιούχων Συλλόγων ήταν και ο Σύλλογος Πανηγυριστών Μεσολογγίου «Ο Άγιος Συμεών». Όταν όμως τα τολ δόθηκαν στους παραλήπτες τους, ο παραπάνω Σύλλογος διαμαρτυρήθηκε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Δημήτρη Κοταντάκη, πως αυτοί δεν το έλαβαν. Κόντεψε να τρελλαθεί ο άνθρωπος και ολόκληρη Δημοτική Αρχή έψαχνε να βρει πού πήγε το τολ που αγνοείτο.

Τελικώς και με την βοήθεια GPS βρέθηκε στον …Λούρο, πάνω σε τσιμεντένια βάση. Τι είχε γίνει; Ο «προοδευτικός» Δήμαρχος, Κατσούλης, χωρίς να πει τίποτε σε κανένα, είχε συνεννοηθεί με εργολάβο της ΤΕΡΝΑ να του ρίξει τσιμέντο στο μέρος που επέλεξε και να φτιάξει βάση. Μετά μετέφερε το τολ και το ’στησεπάνω της, για να κατευνάσει τις πολλές κάψες εκείνης της εποχής. Είχε και …aircondition εννοώ, όπως διακρίνεται στο δημοσίευμα της «Αιχμής»!

Με άμεσες ενέργειες του Δ. Κοταντάκη το τολαπομακρύνθηκε από τον συγκεκριμένο χώρο, διαλύθηκε η βάση του και δόθηκε στον Σύλλογο που το περίμενε. Σήμερα μπορείτε, αν θέλετε, να πάτε να θαυμάσετε το «τολ-φάντασμα», που στεγάζει τις δράσεις του Συλλόγου. 

Όσο για σας, συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ, στον «προοδευτικό» Κατσούλη να εμπιστευθείτε το μέλλον των δικών σας παιδιών. Τα δικά μας θα τα πάμε αλλού.

Ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, καταδικάστε την απαράδεκτη ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλ/νίας του κόμματός σας και την συμπόρευσή της με ένα πολιτικό σαλτιμπάγκο, έναν αριβίστα, που προσεταιρίζεται κάθε φορά όποιο κόμμα ή σχηματισμό τον βολεύει.

Συνεχίζω με τα μπουμπούκια που πάνε αντάμα με την …πρόοδο και «κοσμούν» τον συνδυασμό του «προοδευτικού».

Ο κριτής των πάντων, ο κουνητής του δαχτύλου, ο μόνιμος υπερασπιστής του Κατσούλη, ο ψυχίατρος, Βασίλης Μπρούμαςκατηγορείται αφ’ ενός για παράβαση καθήκοντος από πρόθεση, ότι δηλαδή εξέδωσε εν γνώσει του ψευδή γνωμάτευση και έπληξε έναν αθώο άνθρωπο και αφ’ ετέρου για συκοφαντική δυσφήμιση. Στο πρώτο δικαστήριο, που ήταν για τις 17 Σεπτεμβρίου, δεν τόλμησε να εμφανιστεί και ζήτησε αναβολή. Όσες αναβολές όμως και να πάρει, δεν θα γλυτώσει την δικαστική βάσανο του κατηγορουμένου,για τα πολύ σοβαρά αυτά αδικήματα, που αποτελούν αισχρές πράξεις και διασυρμό της ιατρικής δεοντολογίας.

Το έτερο μπουμπούκι, που πάει κι αυτό αντάμα, είναι ο Θανάσης Παλάντζας, ναι, αυτός, που σ’ ένα του βίντεο διαβάζει το …ποίημα και εξυμνεί τον αρχηγό του για τις ικανότητες και το μοναδικό τού χαρακτήρα του. Αυτός, που λέτε, καταδικάστηκε ερήμην (δεν τόλμησε να εμφανιστεί) για υπεξαίρεση χρημάτων από το Ταμείο του Συλλόγου Αμπλιανιτών «Η Αγία Παρασκευή» (του χωριού του, δηλαδή, ο αθεόφοβος), εν όσω υπήρξε Πρόεδρος και Ταμίας του Συλλόγου. Έβαλαν κι αυτοί τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα. Θέλει κι αυτός να τον ψηφίσουμε. Αμέ, με παλάμες ανοιχτές!!

Ντροπή σας, Συριζαίοι ινστρούκτορες. 

Αν θέλετε να κάνετε ανατροπή, να πάτε με τον νυν Δήμαρχο να ανατραπείτε αντάμα.

Σας έψησε ο Πανούλης με τους άλλους «σοφούς» να στηρίξετε Κατσούλη και το κάνατε; Δεν ρωτάγατε πριν; Τώρα θα υποστείτε τις συνέπειες. Θα το καταγγείλω στον νέο σας αρχηγό και θα σας …!!

Σπύρο, έβγα τώρα και συνέχισε το ποίημα από μικροφώνου για τον «εκλεκτό» σου συνάδελφο και τον «προοδευτικό» σου αρχηγό. Έπρεπε να είχες διαχωρίσει την θέση σου χθες και να είχες αποχωρήσει, αν δεν θέλεις στον ιατρικό κόσμο και στους συνδημότες σου, που υπηρέτησες αξιοπρεπώς, να λερώνεται και το δικό σου όνομα, που κέρδισες με την αξία σου.

Φίλοι συνυποψήφιοι που πάτε αντάμα

Όσοι αισθάνεστε πως δεν έχετε κάτι κοινό με αυτά που περιγράφω για δεύτερη φορά, περισώστε την αξιοπρέπειά σας και φύγετε από την μπόχα. Δεν αξίζει να λερωθείτε και να πάρετε όλοι κάτι που δεν σας αναλογεί.

Αγαπητοί συνδημότες

Αυτή η σαπίλα πρέπει να βρει απάντηση από όλους μας.

Ο δικός μας επικεφαλής, ο Θανάσης Λύρος, περπατάει με υπερηφάνεια, με το κεφάλι ψηλά, για όσα προσέφερε ανιδιοτελώς στον τόπο του και επιλέγει «Ανάπτυξη για όλους». Το ίδιο κι εμείς, που πορευόμαστε μαζί του.

Ζητάει από όλους μας, από όλους σας, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Αυτά ούτε αγοράζονται ούτε πωλούνται.

Χρήστος Βλαχογιάννης

Καθηγητής Μουσικής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *