Κατηγορίες

Διαδικτυακή ημερίδα ενημέρωσης με θέμα: «Η πορεία υλοποίησης της Πράξης»

Πράξη ΠΑΝΕΜΜΙ  Διαδικτυακή Ημερίδα για την Πράξη με τίτλο «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων όλων των κλάδων της Οικονομίας για την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων του κλάδου Ιχθυοκαλλιεργητών σε ειδικότητες Αγροδιατροφής» (MIS 5035122)

Την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 η Πανελλήνια Ένωση ΜικρομεσαίωνΙ χθυοκαλλιεργητών (ΠΑΝΕΜΜΙ) διοργάνωσε την διαδικτυακή ημερίδα ενημέρωσης (webinar) με θέμα: «Η πορεία υλοποίησης της Πράξης». Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM.

Σκοπός της ημερίδας ήταν η ενημέρωση του κοινού για την επιτυχή πορεία υλοποίησης της Πράξης μέχρι σήμερα και τους στόχους κάθε Υποέργου αυτής.

Όσοι παρακολούθησαν τις εργασίες της διαδικτυακής ημερίδας θα λάβουν πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση της Κατάρτισης και της Πιστοποίησης των ωφελούμενων της Πράξης, την πληρωμή των εκπαιδευτικών επιδομάτων καθώς και γενικές πληροφορίες που αφορούν την Πράξη συνολικά.

Στην διαδικτυακή ημερίδα της ΠΑΝΕΜΜΙ θα συμπεριλήφθηκαν ως ομιλητές ο κ Γιώργος Τάραμας, Υπεύθυνος Υλοποίησης της Πράξης, η κα ΆνναΥφαντίδου, Διευθύντρια Κατάρτισης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης «ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΕ» και η κα Δώρα Νομικού, Μηχανικός Τεχνικής Υποστήριξης στη Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων του Φορέα Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD). Την διαδικτυακή ημερίδα παρακολούθησαν πάνω από 70 άτομα και μετά την ολοκλήρωσήτης, δόθηκε χρόνος στο κοινό για τα ερωτήματά τους, τα οποία αφορούσαν κατά βάση οικονομικά ζητήματα και την πιθανότητα ύπαρξης αντίστοιχων προγραμμάτων κατάρτισης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες:

Χρηματοδότηση της Πράξης                                              

Φορέας χρηματοδότησης της Πράξης είναι το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Κωδ. ΣΑΕ 1191. Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από Εθνικούς Πόσους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων  2019ΣΕ11910008.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *