Κατηγορίες

Συμμετοχή συνεργατών στην εκπαίδευση Erasmus+ Sports Empowers (E)U

Στις 9-10-11 Οκτωβρίου 2023, οι εκπρόσωποι του Εργαστηρίου ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, Μίνα Κυζιρίδη-Υπεύθυνη Διακρατικών Συνεργασιών, Φωτεινή Τασολάμπρου-Εργοθεραπεύτρια και Μανώλης Καραβίας-Γυμναστής, συμμετείχαν σε εκπαίδευση εκπαιδευτών στο Βαγιαδολίδ (Valladolid) στην Ισπανία στα πλαίσια του έργου (project) Erasmus+ Sports Empowers (E)U.

Ο στόχος μας; Να εκπαιδευτούν για το πώς μπορούμε να ενδυναμώνουμε τα άτομα με αναπηρίες μέσω του αθλητισμού και της άσκησης, χάρη στη μέθοδο Vrijbaan.

Επιπλέον, έλαβαν εκπαίδευση στο πως να προσαρμόζουμε τις αθλητικές δραστηριότητες που απευθύνονται σε άτομα με νοητική υστέρηση, έτσι ώστε να είναι μια θετική εμπειρία για όλους, ανεξάρτητα από την δραστηριότητα, είτε είναι μπάσκετ, bocce, κολύμπι, ποδόσφαιρο, αναρρίχηση ή οτιδήποτε άλλο.

Επίσης, είχαμε τη δυνατότητα ως φορέας να παρουσιάσουμε στους εταίρους μας στο project τις αθλητικές δραστηριότητες με τις οποίες εμείς αθλούμε αλλά και παράλληλα ενδυναμώνουμε τους ωφελούμενούς μας, όπως το bocce, το μπάσκετ και τη σφαιροβολία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *