Κατηγορίες

Emanuele Grimaldi στον Λευτέρη Δακαλάκη: “Επιθυμία μου να επισκεφθώ την Ι. Π. του Μεσολογγίου

Την επιθυμία του να επισκεφθεί την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, εξέφρασε σήμερα, Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023, ο ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Grimaldi, Emanuele Grimaldi, στον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνοϊταλικής Φιλίας Ι.Π.Μεσολογγίου “NeaKoinè”, Λευτέρη Δακαλάκη.

Ο Emanuele Grimaldi βρίσκεται σήμερα στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Ηγουμενίτσα, όπου παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, παρέστη στην τελετή υπογραφής της σύμβασης για την πώληση πλειοψηφικού ποσοστού 67% του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας (ΟΛΗΓ) σε κοινοπραξία με ηγέτη τον ιταλικό όμιλο Grimaldi.

Στην τελετή παρευρέθη και ο Πρόεδρος τού “Nea Koinè” Μεσολογγίου, Λευτέρης Δακαλάκης, ο οποίος στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε με τον Emanuele Grimaldi, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την μέχρι σήμερα στήριξη των δράσεων πολιτισμού των δύο πολιτιστικών φορέων, Μεσολογγίου & Castrignano dei greci, από τον όμιλο Grimaldi.

Τόνισε δε, πως με την νέα δημοτική αρχή που ο Λαός της πόλης επέλεξε, ανοίγονται νέοι ορίζοντες και ενεργοποιούνται οι, εσκεμμένα λημνάζουσες, σχέσεις του Δήμου Μεσολογγίου με τα αδελφοποιημένα χωριά τής Grecìa Salentina.

Ο κ. Grimaldi, επιβεβαίωσε την στήριξη τού ομίλου Grimaldi προς το Κέντρο Πολιτισμού Nea Koinè”, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να επισκεφθεί, με την πρώτη ευκαιρία, το Μεσολόγγι, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Συμμετοχών Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε., Paul Kyprianou, με τον οποίο ο κ. Δακαλάκης έχει από ετών συνεργασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *