Κατηγορίες

Θερμή υποδοχή των φοιτητών στο Μεσολόγγι

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Welcome to UP 2023» για το καλωσόρισμα και την υποδοχή φοιτητών και φοιτητριών στο Πανεπιστήμιο Πατρών της ακαδημαϊκής χρονιάς 2023-2024, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2023, στον αύλειο χώρο του Μουσείου Οικογένειας Τρικούπη ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, η Περιφέρειά Δυτικής Ελλάδας και η Πρυτανεία του Πανεπιστήμιου Πατρών σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση από κοινού υποδέχτηκαν θερμά τους νέους φοιτητές της πόλης.

Στην εκδήλωση έλαβαν χώρα χαιρετισμοί από τους συμμετέχοντες όπου καλωσόρισαν στην πόλη και ευχήθηκαν στους φοιτητές για το νέο τους ξεκίνημα. Ακολούθησε μουσική εκδήλωση από το σχήμα «Συνεπιβάτες» που διασκέδασε τους παρευρισκόμενους που είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν μεταξύ τους. Ενώ παράλληλα παρατέθηκε μπουφές με τοπικά εδέσματα και διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό στους φοιτητές με προτάσεις που αναδεικνύουν την πολιτιστική ταυτότητα της Ιερής μας Πόλης και τις οποίες μπορούν να παρακολουθούν οι φοιτητές κατά τη διάρκεια της φοιτητικής τους ζωής στο Μεσολόγγι.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Αβραμίδης Παύλος, ο πρώην κοσμήτορας κ. Σαλάχας Γεώργιος, ο κοσμήτορας της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών με έδρα το Μεσολόγγι κ. Κεχαγιάς Γεώργιος, ο καθηγητής – Πρόεδρος του Ιδρύματος Τοπάλη και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του «Welcome to UP 2023» κ. Πολίτης Βαγγέλης. Εκ μέρους του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου παρέστη ως εκπρόσωπος ο Αντιδήμαρχος κ. Αντώνιος Αλετράς ενώ το παρών έδωσαν και η Αντιδήμαρχος Οινιαδών κ. Γούργαρη – Θεοδωράκη Γερασιμούλα (Μέμη) καθώς και ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Χαντζής Νίκος. Την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φίλιας Ανδρέας ενώ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατό να παρευρεθεί ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Ζαμπάρας Μίλτος και αναγνώστηκε μήνυμα που απέστειλε. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης πολλά μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και τον συντονισμό πραγματοποίησε ο καθηγητής κ. Μυλωνάς Παναγιώτης.

2 Replies to “Θερμή υποδοχή των φοιτητών στο Μεσολόγγι”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *