Κατηγορίες

Κ.Λύρος: «Αφήνουμε στον τόπο παρακαταθήκη ένα σπουδαίο και μεγάλο έργο»

Συνεχίζει να διχάζει και μετεκλογικά ο νεοεκλεγής Δήμαρχος !

Ελπίζουμε να διοικήσει συνετά και να μην γίνει τροχονόμος συμφερόντων όπως προεκλογικά διεφάνη.
Aπογοητευτικά τα πρώτα δείγματα γραφής του.

Mετά λύπης μου διαπιστώνω ότι ενώ δεν πέρασαν παρά μόνο επτά ημέρες από την εκλογή του νέου Δημάρχου στο Δήμο μας με τις δηλώσεις του, ότι «η επόμενη ημέρα των εκλογών μας βρίσκει ενωμένους περισσότερο από ποτέ και μακριά από άστοχες αντιπαραθέσεις» ήδη αθετεί τις υποσχέσεις του , πριν καν αναλάβει.

Με την πραγματοποίηση καταδρομικών εφόδων σε δημοτικές υπηρεσίες δίκην αστυνομικών επιχειρήσεων και με δημόσιες δηλώσεις, ότι θα ξεσκεπάσει τις ατασθαλίες των προηγουμένων ετών, που δηλώνει σίγουρος ότι υπάρχουν.

Άραγε αφού λέει ότι τις γνώριζε, γιατί δεν τις ξεσκέπασε όλα αυτά τα χρόνια;

Θα συμβουλέψω το νεοεκελεγέντα ότι η εκάστοτε δημοτική αρχή απαρτίζεται και από συνδημότες μας της διπλανής πόρτας και οι προγραφές που έχεις ήδη ξεκινήσει κατά των συντοπιτών του δεν τον τιμούν.

Αντί λοιπόν να σκορπά απειλές και τρομοκρατία με πρακτικές άλλων εποχών, τον συμβουλεύω να σκύψει πάνω στα προβλήματα του τόπου και να αρχίζει να εφαρμόζει όποιο πρόγραμμα έχει.

Όπως π.χ. για τη Μαρίνα όπου με δημόσια δήλωσή του αποδέχθηκε ευθαρσώς την παράταση της καταχρηστικής και τόσο επιζήμιας για το Μεσολόγγι σύμβασης για άλλα δύο χρόνια !!!

Άραγε παραιτήθηκε ήδη από τη διεκδίκηση του τόπου;

Άραγε θα είναι θεατής ή συναίτερος της συνεχιζόμενης απαξίωσής του ?

Με χαρά αναμένω τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου θα κάνω απολογισμό του έργου της δημοτικής μας αρχής , από τον οποίο θα φανεί, ότι όχι μόνο δεν καταχραστήκαμε ούτε ένα ευρώ του δημοτικού χρήματος, όπως απαράδεκτα υπονοεί αλλά ότι αφήνουμε στον τόπο παρακαταθήκη ένα σπουδαίο και μεγάλο έργο.
Και όπου φυσικά θα αναδείξω τα λάθη του , στα οποία ήδη έχει αρχίσει να πέφτει.

Τέλος, του εύχομαι καλή και συνετή θητεία !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *