Κατηγορίες

Υψηλού επιπέδου επιστημονική Ημερίδα ολοκληρώθηκε στο Μεσολόγγι

Στο πλαίσιο του τομέα « co-creators» του πυρήνα της πολιτιστικής δράσης του κτιρίου Χρυσόγελου, ο Σύγχρονος Καρδιολόγος παρουσίασε πώς επιτελεί το έργο του, σε ένα δυναμικά εξελισσόμενο περιβάλλον που απαιτεί υψηλή εξειδίκευση. Στην προσπάθεια του αυτή, το Ελληνικό Κολλέγιο Καρδιολογίας στοιχίζεται δίπλα του, συμπαραστάτης στις προσπάθειες του, παρέχοντας συνεχή και προγραμματισμένη επιμόρφωση.

Μια υψηλού επιπέδου επιστημονική διημερίδα ολοκληρώθηκε λοιπόν στο Μεσολόγγι και συγκεκριμένα, στο ΚΤΙΡΙΟ ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΥ, το διήμερο 20-21 Οκτωβρίου με τίτλο “Πύλη καρδιάς” από την “Ένωση Επεμβατικής Καρδιολογίας” του “Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας“.

Στο συνέδριο συμμετείχαν σημαντικές προσωπικότητες της επιστημονικής κοινότητας, μεταξύ των οποίων ο Καθηγητής Παθολογίας- Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, Περικλής Νταβλούρος και ο Επίκουρος καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών Γρηγόριος Τσίγκας του οποίου πρωτοβουλία ήταν η διοργάνωση της διημερίδας στο Μεσολόγγι.

Σημαντική στιγμή αποτέλεσε η βράβευση καρδιολόγων που αφιέρωσαν την επιστημονική τους πορεία στην κατανόηση και τη στήριξη της ανθρώπινης καρδιάς οπως κ. Παναγιώτης Ζαβιτσανάκης,ο κ. Κ. Τσιούφης, ο κ. Ι. Παρίσης, ο κ. Γ. Σιάσος και ο κ. Χ. Βλαχόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *