Κατηγορίες

Συνάντηση Εμπορικού Κέντρου Μεσολογγίου με τον πρόεδρο ΕΣΕΕ κ. Γιώργο Καρανίκα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΣΕΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΝΙΚΑ

Με τον πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), που ενεργεί ως το πανελλήνιο συνδικαλιστικό όργανο του κλάδου, κ. Γιώργο Καρανίκα είχε συνάντηση η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης.

Τη διοίκηση του Συλλόγου εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Πασιόπουλος, η γενική γραμματέας Μαρία Πλαστήρα, οι αντιπρόεδροι Νίκος Ρήγας και Χρήστος Κοντούλας και ο υπεύθυνος του γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης Γιάννης Χαλαζιάς.

Παρόντες ήταν, επίσης, οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του Συλλόγου στην Ομοσπονδία κα Κατερίνα Γερασίμου και οι κκ Βασίλης Σπυρόπουλος, Γιώργος Κασσαβέτης και Γιώργος Ζέρβας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, με τη διοίκηση του Συλλόγου να μεταφέρει στον κ. Καρανίκα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι στην περιοχή μας, καθώς και τις έντονες αντιδράσεις των συναδέλφων για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους, τονίζοντας ότι, εφόσον αυτό δεν αποσυρθεί άμεσα, θα φορτώσει με νέα χρέη τις επιχειρήσεις και θα βάλει ταφόπλακα στην αγορά.

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ δεσμεύτηκε η Συνομοσπονδία να ενεργήσει με τα μέσα που διαθέτει για την αποτροπή του νομοσχεδίου, ενώ αναφέρθηκε ακόμη στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της επιχειρηματικότητας και τα γενικότερα αιτήματα του κλάδου σε πανελλαδικό επίπεδο.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημητρογιάννης συζήτησε με τον κ. Καρανίκα και τη διοίκηση του Συλλόγου θέματα που αφορούν το ΕΣΠΑ 2021-2027, καθώς και τρόπους ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας στην περιοχή και στήριξης των υφιστάμενων επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *