Κατηγορίες

Νίκος Χαντζής: «Έργο δημοτικής αρχής Κώστα Λύρου οι προσλήψεις»

Στο ζήτημα της προκήρυξης πρόσληψης προσωπικού για τη στελέχωση των βρεφικών – παιδικών σταθμών του Δήμου μας είμαι υποχρεωμένος, προς αποφυγή παρερμηνειών, να αποσαφηνίσω τα εξής:

Η πρωτοβουλία αυτή, η απόφαση αλλά και οι σχετικές ενέργειες είναι έργο της Δημοτικής Αρχής του Κώστα Λύρου.

Έρχεται δε ως αποτέλεσμα της αγωνιώδους προσπάθειάς μας να καλυφθούν με κατάλληλο τρόπο τα κενά ώστε να εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία των Βρεφονηπιακών Σταθμών μας.

Προς επίρρωση, προτρέπω στην ανάγνωση των Πρακτικών τριών συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της 3ης , 5ης και 7ης Ιουλίου 2023 όπου εναγωνίως, σύμφωνα με την προ καιρού ειλημμένη απόφαση του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου, εισηγήθηκα και αιτήθηκα κατ’ επανάληψη την έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου προς το Πνευματικό Κέντρο προκειμένου να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες προς τούτο πιστώσεις.

Παρόλο που ο κ. Διαμαντόπουλος την πρώτη φορά το καταψήφισε και από τις άλλες δύο συνεδριάσεις απείχε, μετά την πρόσφατη, κατά τη γνώμη μου δέουσα, ενημέρωσή του από εμένα για τις αποφάσεις μας χαίρομαι ιδιαίτερα που τώρα συναινεί και συμφωνεί διότι έτσι επιτυγχάνεται η συνέχεια στο Δήμο μας.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΝΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *