Κατηγορίες

Στο Εφετείο χθες η συζήτηση για την υπόθεση της ΔΕΥΑΜ

Κώστας Λύρος: «Εμείς δίνουμε μάχη για σοβαρά ζητήματα, κρίσιμα για το μέλλον του τόπου μας και κάποιοι άλλοι συνεχίζουν να δίνουν μέσω και των ανώνυμων και ψευδώνυμων προφίλ τη μάχη του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και της «νέκρωσης» στη λειτουργία του Δήμου μας»

Συζητήθηκε χθες στο Εφετείο η πολύ σοβαρή υπόθεση που αφορά το μέλλον της ΔΕΥΑΜ. Πρόκειται για την απαίτηση ύψους 3,4 εκ. ευρώ της ΔΕΗ προς τη ΔΕΥΑΜ εξαιτίας της οποίας η προηγούμενη δημοτική αρχή οδηγήθηκε στη σύναψη σύμβασης με πάροχο την VOLTERA .

Αμέσως μετά την σχετική διαδικασία ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος έκανε την εξής δήλωση:

«Με εμπιστοσύνη στην κρίση του δικαστηρίου, η ΔΕΥΑΜ εκπροσωπήθηκε δεόντως και έχοντας επιμεληθεί και επιστρατεύσει κάθε δυνατό νομικό έρεισμα ευελπιστεί σε ένα όσο γίνεται θετικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα το ζήτημα του νυν παρόχου της ΔΕΥΑΜ παραμένει κρίσιμο και πολύ σοβαρό. Πολύ φοβάμαι ότι ο νεοεκλεγείς δήμαρχος δεν έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα των θεμάτων που απασχολούσαν και απασχολούν το Δήμο.

Περιορίζεται στη δια του διαδικτύου και μέσω ανώνυμων και ψευδώνυμων προφίλ άσκηση πολιτικής, η οποία συνεχίζει να παράγει μόνο τοξικότητες, τραμπουκισμούς και συκοφαντίες.
Η μόνη προσέγγιση στα ζητήματα του Δήμου ήταν να αποστείλει τελεσίγραφο στις υπηρεσίες του Δήμου να αρνηθούν να συνεχίσουν να εργάζονται υπό τις οδηγίες της νυν δημοτικής αρχής απειλώντας ότι δεν θα αναγνωρίσει δεσμεύσεις.

Παρά την έγγραφη πρόσκληση μου δια επιστολής μου, με την οποία τον κάλεσα προς ενημέρωση επί των θεμάτων του Δήμου μας και των Υπηρεσιών του, δυστυχώς καμία ανταπόκριση και κανένα ενδιαφέρον εκ μέρους του δεν διατυπώθηκε μέχρι τώρα.
Είμαι υποχρεωμένος να απευθυνθώ στο Δημοτικό Συμβούλιο και να ενημερώσω το σώμα για όλα τα επίμαχα και σοβαρά ζητήματα του Δήμου, όπως και αυτό της ενεργειακής επαρκείας της ΔΕΥΑΜ, ελπίζοντας ότι έστω και έτσι θα ενημερωθεί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *