Κατηγορίες

Συμμετοχή Συνταξιούχικών Σωματείων Μεσολογγίου στην Πανελλαδική Συγκέντρωση

Την Τετάρτη 15/11/2023 και ώρα 6:00μ.μ. πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σύσκεψη των Συνταξιουχικών Σωματείων του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου με θέμα «Οργάνωση της συμμετοχής μας στην Πανελλαδική συγκέντρωση των Συνταξιούχων, την Παρασκευή 24/11/2023 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στην Αθήνα, στην πλατεία Κλαυθμώνος».

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν: Το Σωματείο Συνταξιούχων Αστυνομικών – Πυροσβεστών, το Σωματείο του Ο.Α.Ε.Ε., το Σωματείο Ι.Κ.Α. Αιτωλ/νίας, το Παράρτημα Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Μεσολογγίου, το Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου και το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Αφού έγιναν οι σχετικές εισηγήσεις από τους κ.κ. Νίκο Κασσαβέτη, πρόεδρο του Ο.Α.Ε.Ε., Θωμά Μπεκατώρο, πρόεδρο των Συνταξιούχων Αστυνομικών, Αποστόλη Φασούλα, ιατρό, αντιπρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου και τον πρόεδρο του Παραρτήματος Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Μεσολογγίου, Χαρ. Τουλιάτο, ακολούθησε η κεντρική ομιλία από τον πρόεδρο Ι.Κ.Α. Αιτωλ/νίας και μέλος του Δ.Σ. Ομοσπονδίας κ. Γιώργο Δημητρουλή. Ακολούθησαν ερωτήσεις – τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους.

Την σύσκεψη έκλεισε ο Πρόεδρος Ι.Κ.Α. Αιτωλ/νίας κ. Γιώργος Δημητρουλής.

Το συμπέρασμα από τη σύσκεψη ήταν ότι οι Συνταξιούχοι συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι να δικαιωθούν τα δίκαια αιτήματά μας. Τις λύσεις με βάση τα δικά μας συμφέροντα θα τις επιβάλουμε εμείς, με τον αγώνα, την πάλη και την δράση μας.

Συνάδελφοι, ενισχύστε με την συμμετοχή σας την Πανελλαδική συγκέντρωση την Παρασκευή 24/11/2023 στην Αθήνα.

Η μεταφορά είναι δωρεάν με πούλμαν. Αναχώρηση 7-7:15π.μ. από το Super Market Βασιλόπουλος.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *