Κατηγορίες

Πρωτοβουλία Κασσελάκη βάζει τέλος στο “μένω – φεύγω” Αχτσιόγλου και “6+6”

Πρωτοβουλία Κασσελάκης που βάζει τέλος στο “μένω – φεύγω” Αχτσιόγλου και “6 συν 6”: Συγκαλεί Πολιτική Γραμματεία, αντικαθιστά τους αποχωρήσαντες, συγκροτεί άτυπο Πολιτικό Κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ

Με αυτό τον τρόπο ωθεί άμεσα την Έφη Αχτσιόγλου και τους 6+6 να πάψουν τα “μένω – φεύγω” που φθείρουν ακατάπαυστα τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και δεν του επιτρέπουν ούτε να ανακάμψει ούτε να ασκήσει αποτελεσματικά αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς πλέον είναι αναγκασμένοι μέσα στις επόμενες ώρες να αποφασίσουν αν θα πάνε ή αν θα φύγουν από το κόμμα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκροτεί αύριο Πέμπτη την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος με θέμα την συγκρότηση άτυπου πολιτικού κέντρου. την οποία είχε προαναγγείλει με την συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 – τείνοντας με αυτό τον τρόπο έμπρακτα χείρα φιλίας προς τα κεντρικά στελέχη της Ομάδας Αχτσιόγλου. Η παρουσία ή η απουσία τους θα δείξει πολλά και θα λειτουργήσει ως επιταχυντής των αποφάσεων τους.

Η πρόσκληση αναφέρει: 

Προς τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας: Συνεδρίαση αύριο Πέμπτη 23/11/2023 και ώρα 16:00 στα γραφεία Αγίου Κωνσταντίνου 40.

Θέματα:
1. Προγραμματισμός του κόμματος και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

2. Πρόταση του προέδρου για τη συγκρότηση άτυπου πολιτικού κέντρου

από thefaq

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *