Κατηγορίες

Πυρά Αντώνη Κανάκη στα ΜΜΕ για την στάση τους στην δωρεά της ηλικιωμένης από το Μεσολόγγι

Ο Αντώνης Κανάκης καυτηρίασε την στάση των ΜΜΕ να μην θίξουν…τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο άκουσμα της είδησης για τη δωρεά ασθενοφόρου απο ηλικιωμένη στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το Διδυμότειχο, αποφάσισε να κάνει δωρεά ύψους 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο της πόλης. H ίδια προσπάθησε να καλύψει τις τρύπες στο υποστελεχωμένο ΕΣΥ, που έχει απαξιώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Και μπορεί η είδηση να σηκώθηκε από ψηλά (λογικό) από τα ΜΜΕ, την ίδια στιγμή δεν ακούστηκε ούτε μια στιγμή κριτική στην στάση του Έλληνα πρωθυπουργού αλλά και του Υπουργού υγείας που μια ηλικιωμένη «βάζει πλάτη» για τους συνανθρώπους μας που ζουν σε απόγνωση εξαιτίας των επικίνδυνων πολιτικών της κυβέρνησης.

Αντιπροσωπευτικό της αδιανόητης κατάστασης, το έθιξαν στο χθεσινό τους επεισόδιο οι «Ράδιο Αρβύλα» που ούτε λίγο ούτε πολύ καυτηρίασαν τόσο την στάση του υπουργού και της κυβέρνησης γενικά που έπρεπε να ντρέπονται αλλά και εκείνη των τηλεοπτικών εκπομπών που δεν τόλμησαν να χαλάσουν για μια ακόμη φορά το προφίλ του πρωθυπουργού.

Όπως είπε ο παρουσιαστής των Αρβύλα, «είναι αδιανόητο στην Ελλάδα του 2023, που στην κυβέρνηση επαίρονται για τo Success Story , την ανάπτυξη, και μας τα έχουν πρήξεί…όπως ειπε χαραξτηριστικά μια ηλικωμένη να έρχεται να αναδείξει τα κένα στο ΕΣΥ.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πουν ότι ο πρωθυπουργός, πήρε τηλέφωνο να συγχαρεί την κα. Αθηνά Παπαχρήστου»

Μάλιστα οι Ράδιο Αρβύλα, τρολάροντας το τηλεφώνημα Μητσοτάκη στην ηλικωμένη, σε βίντεο που έπαιξαν, όχι μόνο την συγχαίρει αλλα της ζητάει να πουλήσει και κανένα άλλο οικόπεδο που έχει, αλλιώς θα της το πάρει με το ζόρι μέσω εφορίας. Στο τέλος και με νόημα, αναφέρουν ότι την παρακολουθεί…αν δεν το κάνει

Δείτε το σχετικό βίντεο από το 35:00 και μετά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *