Κατηγορίες

Ο κ. Λύρος προσπαθεί να πείσει ότι δεν έχασε στις εκλογές και να διαβάλλει τη νέα δημοτική αρχή

Με έκπληξη διαβάσαμε χθες 29.11.2023  την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να ακολουθήσουμε τον κο Λύρο στον κατήφορο που έχει επιλέξει. Ωστόσο αισθανόμαστε την ανάγκη οι δημότες να γνωρίζουν την αλήθεια.

Μέσω της χθεσινής ανακοίνωσης ο κος Λύρος κάνει ότι μπορεί για να μείνει στην ιστορία με αρνητικό τρόπο και να παραπληροφορήσει για άλλη μια φορά τους δημότες. Τελευταία του απόπειρα διαστρέβλωσης των γεγονότων, είναι να βαφτίσει τραπέζι ένα μικρό κέρασμα προς τους δημότες στο χώρο της ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής στην οποία αναμένονται να παρευρεθούν πάνω από πεντακόσια άτομα.

Είναι επίσης προφανές ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαβάλλει τη νέα δημοτική αρχή, προαναγγέλλει δε, ότι σκοπεύει να ταλαιπωρήσει τους δημότες μέχρι τέλους προσφεύγοντας ακόμα και στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να πείσει  ότι δεν έχασε.  Ευτυχώς ο σοφός λαός έδωσε μια καθαρή εκλογική νίκη και ένα ξεκάθαρο μήνυμα απομάκρυνσής του από την εξουσία.  

Για τα υπόλοιπα περί εύρωστων ταμείων θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα. Για τα περί έργων δε χρειάζεται να πούμε τίποτα. Ας φροντίσει τουλάχιστον να σταματήσει ο τραγέλαφος με τα φώτα της πλατείας και το δημοτικό φωτισμό γενικότερα γιατί κινδυνεύει να μείνει στην ιστορία ως ο Δήμαρχος του σκότους.   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *