Κατηγορίες

Καθιστική διαμαρτυρία των υπαλλήλων του υπ. Παιδείας

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν σήμερα οι υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας, για τον επιμερισμό του κινήτρου ανταμοιβής στις υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας. Σύμφωνα με αυτό, «πριμ» ύψους κατά μέσο όρο 1.100 έως και περίπου 1.250 ευρώ ο καθένας, θα λάβουν το επόμενο διάστημα 391 υπάλληλοι του Υπουργείου Παιδείας, ως «κίνητρο ανταμοιβής», επειδή  ενεπλάκησαν στα έργα του Ενοποιημένου Σχεδίου Κυβερνητικής Πολιτικής κατά το έτος 2022.

Όπως τονίζει ο σύλλογος των υπαλλήλων, το νομοθετικό πλαίσιο στο οποίο στηρίχθηκε ο επιμερισμός «γεννά ανισότητες και δημιουργεί κλίμα διχασμού, πόλωσης, εξαρτήσεων και αδιαφάνειας, καταστρατηγώντας πλήρως το ενιαίο μισθολόγιο»

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων Κ.Υ ΥΠΑΙΘΑ

Συνάδελφοι,

Καταγγέλλουμε το συνολικό νομοθετικό πλαίσιο στο οποίο στηρίχθηκε η έκδοση της Υ.Α. (στις 27-11-2023) για τον επιμερισμό του κινήτρου ανταμοιβής στις υπηρεσίες του Υπουργείου, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4940/2022.

Το πλαίσιο αυτό γεννά ανισότητες και δημιουργεί κλίμα διχασμού, πόλωσης, εξαρτήσεων και αδιαφάνειας, καταστρατηγώντας πλήρως το ενιαίο μισθολόγιο.

Απαιτούμε τα χρήματα αυτά να δοθούν σε όλους, χωρίς καμία σύνδεση με την αξιολόγηση-στοχοθεσία.

Σας καλούμε όλους σε καθιστική διαμαρτυρία, αύριο, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:00 στην Κεντρική Είσοδο του Υπουργείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *