Κατηγορίες

Ναύπακτος: 13χρονοι μαθητές διακινούσαν faκe γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για  δύο μαθητές γυμνασίου στη Ναύπακτο

Δεν χωράει ανθρώπου νους τη… φάμπρικα που είχαν στήσει δύο μαθητές γυμνασίου στη Ναύπακτο, οι οποίοι μέσω ειδικής εφαρμογής αφαιρούσαν τα ρούχα από κopίτσια του σχολείου και στη συνέχεια μοίραζαν αυτές τις φωτογραφίες.

Στη σοκαριστική αυτή καταγγελία προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο διευθυντής του γυμνασίου, ο οποίος πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, 13χρονος μαθητής της Β’ γυμνασίου δημιουργούσε μέσω της εν λόγω εφαρμογής γυμνές φωτογραφίες μαθητριών, τις οποίες έδειχνε σε άλλους μαθητές του σχολείου.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της προανάκρισης ενώπιον των αστυνομικών κατέθεσε και ο πατέρας κopιτσιού, ο οποίος κατήγγειλε ότι ανάμεσα στις μαθήτριες αυτές ήταν και η 13χρονη κόρη του.

Έφτιαχναν τις φωτό και τις έστελναν σε συμμαθητές τους

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τον τελευταίο μήνα ο 13χρονος μαζί με ακόμα έναν συμμαθητή του, μέσω εφαρμογής, έφτιαχναν τέτοιες φωτογραφίες, με τα πρόσωπα δηλαδή μαθητριών αφαιρώντας τα ρούχα και τις έστελναν και σε άλλα παιδιά.

Μάλιστα, ο ένας από τους δύο, αν και τόσο μικρός, ήταν και μέλος σε ομάδα στο telegram εκεί όπου διακινούνταν πopvoγpαφικό υλικό κopιτσιών και γυναικών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφια ανήλικων, παραμέληση της εποπτείας ανήλικου, εκδικητική πορνογραφία και λοιποί ειδικοί ποινικοί νόμοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *