Κατηγορίες

Παραμένει επίκαιρο το θέμα στέγασης του Καλλιτεχνικού Σχολείου στο Μεσολόγγι

Επίκαιρο παραμένει το τεράστιο πρόβλημα σχολικής στέγης που αντιμετωπίζει μέχρι και σήμερα, το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις, στον δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Μετά την ίδρυση του πέντε χρόνια πριν, μέχρι και σήμερα, δεν έχει δοθεί καμία λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Καλλιτεχνικό Σχολείο στην συστέγαση του με το 2ο ΓΕΛ Μεσολογγίου και παρότι κατά καιρούς έχουν προβεί σε δυναμικές κινητοποιήσεις οι μαθητές και έχει αναδειχθεί επανειλλημένα το μείζον αυτό πρόβλημα από αυτοδιοικητικούς, πολιτικούς και άλλους παράγοντες του τόπου, οι υπεύθυνοι (κυβέρνηση, υπουργείο, Δήμος) έχουν κλειστά τα αυτιά και δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για την επίλυση του.

Οι μαθητές του σχολείου, επαναφέρουν στην επικαιρότητα το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται, με κάθε ευκαιρία, εκφράζοντας την αγωνία τους. Αυτή τη φορά, αποτύπωσαν τις σκέψεις τους στην ημέρα μνήμης της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Χαρακτηριστικό το μήνυμα που έγραψαν: «Η ΤΕΧΝΗ ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ, ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ».

Η διευθύντρια του Καλλιτεχνικού Σχολείου Μεσολογγίου, Άντα Χαλαζιά, δημοσίευσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το δίκαιο αίτημα των μαθητών της για αξιοπρεπή φοίτηση.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *