Κατηγορίες

Εγκαινιάστηκε η εικαστική έκθεση «Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ» του Βαγγέλη Ρόμπολα.

Σε μία ζέστη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από το θερμό ενδιαφέρον των επισκεπτών, εγκαινιάστηκε η εικαστική έκθεση «Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ» του Βαγγέλη Ρόμπολα.

Τα έργα της έκθεσης δημιούργησαν το ημερολόγιο του οργανισμού μας για το έτος 2024.

Περισσότερες πληροφορίες:

Η έκθεση είναι βασισμένη στο ημερολόγιο του οργανισμού «ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ-MESSOLONGHI BY LOCALS» για το έτος 2024, το οποίο αποτελείται από 13 πρωτότυπα έργα του Βαγγέλη Ρόμπολα.

Τα έργα δημιουργήθηκαν με πηγή έμπνευσης τη ζωή των ψαράδων στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου-Αιτωλικού και στόχο έχουν να ζωντανέψουν στιγμές από την καθημερινότητα των ψαράδων και των εργαλείων που χρησιμοποιούν.

Η έκθεση και το ημερολόγιο φιλοδοξούν να συμβάλλουν στην κατανόηση και τον σεβασμό της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, ενθαρρύνοντας τη συνέχιση αυτών των παραδόσεων για τις μελλοντικές γενιές.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί δράση του έργου «Ψαριά στις Ρίζες μας», με την παροχή αιγίδας και οικονομικής επιχορήγησης από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Το έργο «Ψαριά στις Ρίζες μας» υλοποιείται σε συνεργασία με τη Γεωλόγο-Περιβαλλοντολόγο Σισία Ρούσση, τον Αλιευτικό Συνεταιρισμό «Η Αναγέννηση», καθώς και τα σχολεία: 1ο & 2ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου, 1ο & 2ο Λύκειο Μεσολογγίου, ΓΕΛ Ευηνοχωρίου, Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο-Λύκειο Μεσολογγίου, ΕΠΑ.Λ. Μεσολογγίου, Α΄ Βάθμια και Β΄ Βάθμια Εκπαίδευση Αιτωλοακαρνανίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τοπικός Κόμβος_Local HUB
Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 24, Μεσολόγγι
Τηλέφωνο: 2631302048
Email: [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *