Κατηγορίες

Σε Αιτωλοακαρνανία και Μεσολόγγι ο Στέφανος Κασσελάκης

Τι είπαν οι πολίτες στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Γιατί επέλεξε να μην ανακοινώσει την περιοδεία του

Κοντά στους πολίτες σε πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, καταλήγοντας στο Μεσολόγγι, σταθερός στην επιλογή του για την αδιαμεσολάβητη επαφή του με τον κόσμο, εκεί που αυτός εργάζεται, κινείται και βιώνει την καθημερινότητά του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξήγησε στους πολίτες που τον συνάντησαν στους δρόμους και τα καταστήματα ότι επέλεξε να μην ανακοινώσει την περιοδεία του καθώς δεν τον ενδιαφέρει μόνο τι λένε τα κομματικά στελέχη αλλά και το τι λένε οι πολίτες.

Η επικοινωνία με τους πολίτες περιλαμβάνει και την αγωνία για τα βήματα του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: «Θεμιτός ο σκεπτικισμός. Το βάρος είναι στους ώμους μου να σε βγάλω ασπροπρόσωπο», επεσήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης σε κάποιον που την εξέφρασε καλοπροαίρετα. «Ήρθα απροειδοποίητα γιατί θέλω να δω πώς είστε, δεν θέλω να ακούω μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.  

Ο κόσμος τον αντιμετώπισε με εγκαρδιότητα και του ανέφερε ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η ακρίβεια και οι δουλειές που δεν υπάρχουν με αποτέλεσμα οι νέοι να εγκαταλείπουν τον τόπο τους.

Στο ερώτημα «πώς από τα μέρη μας», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απάντησε: «Ρωτήστε τους άλλους γιατί δεν έρχονται. Ελλάδα είναι κι εδώ».

Ο δρόμος του τον πήγε στο μαγαζί του Γιώργου και της Πόπης: «να βοηθήσεις τους ελεύθερους επαγγελματίες, μας έχει χαντακώσει», του είπαν, για να συμφωνήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι «αυτό που γίνεται είναι ανήθικο». Σχόλιο που επαναβεβαιώθηκε ουσιαστικά όταν, σε ένα φαρμακείο που μπήκε, του είπαν ότι οι άνθρωποι «φτάνουν σε σημείο να κόβουν το φάρμακο» και μάλιστα το συνταγογραφημένο, όπως τον διαβεβαίωσαν όταν ρώτησε.

Ο δεύτερος σταθμός ήταν το Αγρίνιο όπου όπως είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν βρήκε χαρούμενους ανθρώπους του «41%». «Βρήκα ανθρώπους βαθιά προβληματισμένους. Όπως μου είπε ο συνταξιούχος που μιλήσαμε: «Ο άνθρωπος δεν τρώει ΘΑ, θέλει ψωμί να φάει».

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε την δημοτική πινακοθήκη, στον πεζόδρομο Βότση όπου παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ.
Εξερχόμενος μαζί με τον διευθυντή της Πινακοθήκης Χρήστο Γαρουφαλή, είχε θερμή συνάντηση με τοπικά μέλη και στελέχη του κόμματος. Στη συνέχεια, περιηγήθηκε στο κέντρο του Αγρινίου όπου και χαιρέτησε πολλούς πολίτες και είχε φιλική κουβέντα μαζί τους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε δηλώσεις από την κεντρική πλατεία, αναφέροντας: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που είμαι εδώ στο Αγρίνιο μαζί με όλους σας. Η υποδοχή ήταν πάρα πολύ θερμή και το εκτιμώ ολόψυχα. Οι καταστάσεις είναι πιεσμένες στην αγορά, το ακούμε από παντού. Παράπονα για την Υγεία, την Παιδεία, την Δικαιοσύνη. Είναι δυστυχώς περίοδος που θα έπρεπε να είναι χαρμόσυνη και αντ’ αυτού ο κόσμος ζει σε μία κατάσταση λιτότητας και αποδόμησης του Δημοσίου, η οποία δυστυχώς θα χειροτερέψει του χρόνου με προαιρετική λιτότητα όπως έχει αποφασίσει η κυβέρνηση με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είμαστε εδώ για να αναδείξουμε τα θέματα αδιαμεσολάβητα, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας προσέγγισε και να γνωρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για να είναι χρήσιμος στην κοινωνία. Ευχαριστούμε και χρόνια πολλά».

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε τον Αστακό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *