Κατηγορίες

Φωταγωγήθηκε το δέντρο Χριστουγέννων στην πλατεία Μεσολογγίου

Γιορτινή εικόνα στην πλατεία Μεσολογγίου: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δεντρο

Φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων στις Δημοτικές Ενότητες Κυριακή & Δευτέρα(17 & 18/12)

Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και την Παρασκευή το απόγευμα, 15 Δεκεμβρίου 2023 κήρυξαν όλοι μαζί την έναρξη της εορταστικής περιόδου, σε μια όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα στην πλατεία Μ.Μπότσαρη.

Ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, κατά τον χαιρετισμό του, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Φέτος ας προσπαθήσει ο καθένας από μας να νιώσει το πραγματικό νόημα που περιέχουν οι γιορτινές μέρες και αυτό δεν είναι άλλο από την ανθρωπιά την αλληλεγγύη και την αγάπη για το διπλανό μας. Εύχομαι σε όλες και όλους υγεία , πρόοδο και αγάπη και το 2024 να είναι έτος δημιουργικό, παραγωγικό με ειρήνη σε όλο τον κόσμο»

Αμέσως μετά, όλοι μαζί μέτρησαν αντίστροφα και άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, σκορπίζοντας φως αλλά και χαρά. Η Φιλαρμονική του Δήμου για μία ακόμη χρονιά πλημμύρισε την πλατεία του από χριστουγεννιάτικες μελωδίες .

Η τελετή φωταγώγησης των Χριστουγεννιάτικων δέντρων στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου θα γίνουν ως εξής:
Κυριακή, 17/12/2023
Αιτωλικό, ώρα 18.00
Νεοχώρι, ώρα 19.00
Κατοχή, 19.30
Δευτέρα, 18/12/2023
Ευηνοχώρι (πλατεία Ελύτη) ώρα 18.00
Ευηνοχώρι (πλατεία Νιαβή) ώρα 18.30

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *