Κατηγορίες

Σε κλίμα Χριστουγέννων τα σχολεία του δήμου Μεσολογγίου

Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου Κέντρο Κοινότητας και Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού υλοποίησαν Χριστουγεννιάτικες δια δραστικές δραστηριότητες για τις εορτές των Χριστουγέννων από τις 13 Δεκεμβρίου έως και τις 15 Δεκεμβρίου 2023 σε σχολικές μονάδες του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα οι δράσεις υλοποιήθηκαν στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Μεσολογγίου, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου και στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου και είχαν διάρκεια από 2 έως 3 ώρες. Περιλάμβαναν 3 Μασκότ (Άγιο Βασίλη, Ρούντολφ, Άγιο Βασίλινα) μουσική, χορό, παιχνίδια, Face Painting, Μπαλονοκατασκευές, Σαπουνόφουσκες, πινιάτα, χριστουγεννιάτικες κατασκευές…

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο πρωινό ενώ η δράση αυτή είχε έναν και μόνο σκοπό: Τη δημιουργία μιας παρέας γεμάτης αγάπη, χαράς και γέλιου.

Ευχαριστούμε θερμά τους Διευθυντές και τους Εκπαιδευτικούς των εν λόγω σχολείων για την άψογη συνεργασία τους αλλά και τους μικρούς μαθητές οι οποίοι με καλή διάθεση, κέφι και διαρκή συμμετοχή έγιναν ένα όλοι μαζί.


Η αλληλεπίδραση που αναπτύσσεται σε αυτές τις δραστηριότητες είναι σημαντική και ουσιαστική για τους μαθητές/τριες μας και άλλη μια όμορφη, χαρούμενη μέρα καταγράφηκε στη μνήμη τους.
Τους ευχόμαστε ολόψυχα να είναι πάντα καλά αυτοί και οι οικογένειες τους και να έχουν πολλές επισκέψεις στους όμορφους και φιλόξενους χώρους που διαθέτουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *