Κατηγορίες

«Κακώς ρωτάτε τους πάντες για την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών» 

«Είναι η ωραιότερη απάντηση που έχω ακούσει», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού

Το ζήτημα της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών έχει γίνει τεράστιο θέμα συζήτησης τον τελευταίο καιρό, με αρκετά γνωστά άτομα να λένε την άποψη τους πάνω σε αυτό, χωρίς ωστόσο να έχουν κάποια περαιτέρω γνώση για το θέμα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα να είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Η ίδια ερώτηση φυσικά έγινε και στον Αντίνοο Αλμπάνη, ο οποίος με τεράστιο σεβασμό στο θέμα και με λογική απάντησε ότι αυτή η ερώτηση δεν πρέπει να γίνεται,καθώς το συγκεκριμένο ζήτημα είναι θέμα δημοκρατίας και τίποτα άλλο και αν θέλουμε να κάνουμε κάποιο δημοψήφισμα αυτό θα πρέπει να είναι αν συμφωνούμε με τη δημοκρατία ή όχι. Όταν τελείωσε μάλιστα το βίντεο με τις δηλώσεις του η Ναταλία Γερμανού ανέφερε ότι ήταν η ωραιότερη απάντηση πάνω στο θέμα που έχει ακούσει.

Πιο αναλυτικά ο Αντίνοος Αλμπάνης ανέφερε: «Κακώς τους ρωτάτε όλους για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών. Δεν έχουμε αντιληφθεί τι σημαίνει δημοκρατία. δεν υπάρχει a la cart δημοκρατία. Και εγώ διαφωνώ με διάφορα πράγματα που είναι δημοκρατικά, αλλά αυτό το πολίτευμα έχουμε.

Δεν μπορεί να μας βολεύουν άλλα και να με ξινίζουν άλλα. Η δημοκρατία σημαίνει ότι όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στον νόμο, είτε εφαρμόζεται αυτός ο νόμος, είτε δεν εφαρμόζεται, είτε είναι στα χαρτιά είτε είναι στην πράξη. Αν δεν μας αρέσει αυτό, τότε το δημοψήφισμα που πρέπει να κάνουμε είναι στο αν επιθυμούμε τη δημοκρατία ή όχι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *