Κατηγορίες

Με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου την Πέμπτη 21-12-2023.

Οι δασκάλες κ.Μαρία Μπουκουβάλα καικ.Ιωάννα Κωνσταντίνου, που είχαν την γενική επιμέλεια, με την βοήθεια του δασκάλου κ.Γιώργου Κυριανάκη, μας παρουσίασαν μια γιορτή μοναδική καθώς συμμετείχαν όλοι οι μαθητές του σχολείου μας!

Ενθουσιαστήκαμε με το θεατρικό “Κουκλοκαλικαντζαράκια” από τους μαθητές των Α’ και Β’ τάξεων, συγκινηθήκαμε με το θεατρικό “Η γέννηση” από την Δ’ τάξη ενώ την γιορτή πλαισίωσαν με χριστουγεννιάτικα τραγούδια οι μαθητές των Γ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεων. 

Για το υπέροχο αποτέλεσμα βοήθησαν και ο  κ.Δημήτρης Ζαπάντης εκπαιδευτικός Θεατρικής Αγωγής με σκηνοθετικές οδηγίες και συμβουλές, η κ.Ελευθερία Θάνη εκπαιδευτικός μουσικής που είχε την επιμέλεια της χορωδίας καθώς και οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί που βοήθησαν ο καθένας με τρόπο του, για την προετοιμασία και την διεκπεραίωση της εκδήλωσης.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου προσέφερε χριστουγεννιάτικα δωράκια σε όλους τους μαθητές καθώς και κεράσματα σε μικρούς και μεγάλους. Κλήρωσε επίσης πλούσια δώρα μέσω λαχειοφόρου αγοράς που πραγματοποίησε.

Τέλος, η διευθύντρια των ΚΔΑΠ Νεοχωρίου κ.Μαρία Ρίζου με τη συνοδεία του μουσικούκ.Ανδρέα Βλαχογιάννη διάβασε ένα παραμύθι στους μαθητές και η μέρα τελείωσε με τη βράβευση των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Code Week από την δασκάλα των αγγλικών κ.ΣεβαστήΠαλαιοπάνου και τον δάσκαλο της ΣΤ΄ κ.Ιωάννη Σινάπη.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους o πάτερ Αμφιλόχιος, η πρώην διευθύντρια του σχολείου μας κ.Όλγα Τσίτση, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ι.Π.Μεσολογγίουκ.Γιώργος Σωτηρακόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος κ.Μέμη Γούργαρη, η νέα Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου κ.Κασσιανή Παπαδημητρίου.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας για την υπέροχη γιορτή αλλά και για τις εκπαιδευτικές δράσεις.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με Υγεία σε όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *