Κατηγορίες

Έκοψε την πίτα του ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Σε ιδιαίτερα θερμό και χαρούμενο κλίμα, ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου έκοψαν σήμερα, Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024, την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2024, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου, εκπρόσωποι των σωματείων τους, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Μαυρομάτης, Αντιδήμαρχοι και αιρετοί του Δήμου, συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο, όπου δέχθηκαν τις ευλογίες και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη, ενώ ακολούθησε γεύμα.

Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος κ. Διαμαντόπουλος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στις διάφορες υπηρεσίες του Δήμου για την παρουσία τους στη μικρή αυτή γιορτή, αντάλλαξε μαζί τους ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά και ευχήθηκε να υπάρξει στενή και αποδοτική συνεργασία με όλους τους υπαλλήλους ώστε να ο Δήμος στο σύνολό του να μπορέσει να ξεπεράσει αδυναμίες του παρελθόντος και να προοδεύσει προς το μέλλον που του αξίζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *