Κατηγορίες

Ολοκλήρωση εγκαινίων έκθεσης “Εν τω μέσω των λιμνών (Μεσολόγγι)”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας αφιερωμένη στην απέραντη ομορφιά της Λιμνοθάλασσας με τίτλο “Εν τω μέσω των λιμνών”.

Το Μεσολόγγι που ονειρευόμαστε, το Μεσολόγγι που θέλουμε, με προβολή και εξωστρέφεια!

Η προσέλευση του κόσμου χθες στα εγκαίνια φωτογραφίας του Γιώργου Ντέκα που διοργάνωσε ο Σύλλογος “Οι Φίλοι της Λιμνοθάλασσας” ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Κόσμος πραγματικά κατέκλυσε τον εκθεσιακό χώρο, θαυμάζοντας το φωτογραφικό έργο του Γιώργου Ντέκα που παρουσίασε μια Λιμνοθάλασσα με νέα οπτική.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Κέντρου Λόγου και Τέχνης – Μουσείου “Διέξοδος” Νίκος Κορδόσης, η διευθύντρια του Μουσείου Άλατος Μεσολογγίου Δέσποινα Κανελλή, ο πολιτευτής του νομού Αιτωλοακαρνανίας Γρηγόρης Θεοδωράκης, η Μαριάνα Κατράκη, ο Γεωλόγος – Περιβαλλοντολόγος – ειδικός επιστήμονας στο Συνήγορο του Πολίτη και διδάσκων στο ΕΚΠΑ Κώστας Αντωνιάδης, ο Επικεφαλής του Τμήματος Αφοπλισμού του ΟΗΕ Θωμάς Κοντογεώργος, ο δημοσιογράφος και μέλος της ΕΣΗΕΑ Ηλίας Προβόπουλος, η σύμβουλος της Κοινότητας Μεσολογγίου Βίκυ Στεφανοπούλου, ο συνθέτης και μουσικός Γιάννης Ψιμαδάς, καθώς και πλήθος κόσμου που γέμισαν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με καλά λόγια και ευχές, δίνοντας δύναμη και πιστή ώστε να συνεχίσουν το έργο τους. Εκδρομείς της μονοήμερης εκδρομής που διοργάνωσε ο Σύλλογος από Μεσολόγγι για Αθήνα ταξίδεψαν επίσης για να δηλώσουν παρόντες στην εκδήλωση.

Υπενθυμίζουμε ότι η έκθεση θα συνεχιστεί έως το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στο χώρο του Kotes-X Booze Cooperativa καθημερινά από τις 11:00 έως τις 20:00, στην οδό Κολοκοτρώνη 57 (μετρό Μοναστηράκι) με ελεύθερη είσοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *