Κατηγορίες

Μετά τα ΤΕΙ, το Νοσοκομείο και την μαρίνα, έχει σειρά το Πρωτοδικείο

Άλλο ένα κομμάτι στην υποβάθμιση της Πρωτεύουσας του Νομού Αιτωλοακαρνανίας έρχεται να προσθέσει η Κυβέρνηση της Ν.Δ. με την διαφαινόμενη κατάργηση του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

Έχουν προηγηθεί η κατάργηση του ΤΕΙ, η υποβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου, η υποβάθμιση της Μαρίνας. Η λογική του «μεγάλου» απέναντι στο «μικρό» με «τεχνοκρατικά» κριτήρια πετάει στον κάλαθο των αχρήστων το ιστορικό βάρος της περιοχής αλλά και του ίδιου Πρωτοδικείου, το οποίο ιδρύθηκε πριν από 190 χρόνια.

Πληροφορούμαστε πως η νέα Δημοτική Αρχή θα αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για να ΜΗ προχωρήσει αυτό το ανάλγητο σχέδιο. Κάποια ανάλογη ενέργεια περιμένουμε και από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας καθώς και τον δικό μας Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας να δράσουν άμεσα.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου θα είναι, όπως πάντα στη πρώτη γραμμή και στο πλευρό όλων που θα προσπαθήσουν να σταματήσουν το σχέδιο αυτό της Κυβέρνησης της Ν.Δ. 

Καλούμε όλους τους Φορείς όπως και το λαό του Δήμου μας να προτάξουν το συμφέρον του τόπου πέρα από κομματικά κριτήρια. 

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ, το οφείλουμε σε εμάς και στις επόμενες γενιές. 

Υ.Γ. Προφανώς, περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις και τι θα ψηφίσουν οι Βουλευτές του Νομού και κυρίως της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Μ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *