Κατηγορίες

Επιτυχής εκδήλωση για την κοπή πίτας από την Λαϊκή Συσπείρωση Μεσολογγίου

    Λαϊκής Συσπείρωσης ΙΠ Μεσολογγίου

    Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε πετυχημένη εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για συντονισμό της δράσης της και για να γίνει και η εθιμοτυπική κοπή της πίτας για την νέα χρονιά στην αίθουσα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

    Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης ο οποίος στον χαιρετισμό του ευχήθηκε για την νέα χρονιά και στάθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις ( ιδιωτική εκπαίδευση, πόλεμοι, ακρίβεια κλπ) δίνοντας τον αγωνιστικό τόνο. 

    Στην κεντρική ομιλία της η δημοτική σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Βάνα Πατρινού ευχήθηκε με τη σειρά της για την νέα χρονιά και μίλησε για τις τοπικές εξελίξεις, υπενθυμίζοντας ότι η Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι μπροστά και μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για τις ανάγκες του λαού του τόπου.

    Η Λαϊκή Συσπείρωση τίμησε με αναμνηστικό δώρο τους δύο προηγούμενους συναγωνιστές – δημοτικούς συμβούλους της Γερολυμάτο Θύμιο και Μαργαρίτη Θόδωρο και τέλος η Βάνα Πατρινού καλώντας και τον συναγωνιστή πρόεδρο της Πενταλόφου Κουτρούλη Δημήτρη κόψανε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για την νέα χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *