Κατηγορίες

Ένταξη στο πρόγραμμα Δομή Παροχής Βασικών Αγάθων – Κοινωνικό Παντοπωλείο – Έτος 2024

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου Ιωάννης Κουτσοθεόδωρος, στο πλαίσιο της ένταξης της Πράξης «Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021-2027», καλεί τους δημότες να υποβάλλουν δικαιολογητικά για την ένταξή τους στο πρόγραμμα Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών, για την χρονική περίοδο Ιανουάριος-Δεκέμβριος 2024.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τουςστο χώρο της δομής, που βρίσκεται στην οδό Λουδοβίκου Βαυαρίας 13, καθημερινά από τις 9:00π.μ. έως τις 13:00μ.μ. και μέχρι 29 Φεβρουαρίου 2024, προσκομίζοντας απαραίτητα τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1.​Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατηρίου

2.​Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (τελευταίου εξαμήνου) και επίσημο έγγραφο σε περίπτωση διάστασης

3.​Αντίγραφο λογαριασμού δημόσιας επιχείρησης κοινής ωφελείας ή αντίγραφο μισθωτηρίου συμβολαίου, από το οποίο πιστοποιείται η διεύθυνση κατοικίας

4.​α) Φορολογική Δήλωση (Ε1) και Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας οικονομικού έτους 2023 (το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα να μην ξεπερνά το ποσό των 6.000 ευρώ)

β) Εκκαθαριστικό τελευταίας εκκαθάρισης (ΕΝΦΙΑ), όπου φαίνεται η αξία της ακίνητης περιουσίας ή Έντυπο Ε9 και σε περίπτωση που δεν υπάρχει ακίνητη περιουσία, (εκτύπωση από το gsis (taxisnet) ότι δεν έχει υποβληθεί δήλωση Ε9)

5.​Πιστοποιητικό αναπηρίας από αρμόδια Υγειονομική επιτροπή ή ΚΕΠΑ, σε ισχύ.

6.​Υπεύθυνη Δήλωση ευθύνης του δικαιούχου (σε περίπτωση μεταβολής κοινωνικών και οικονομικών δεδομένων της οικογενειακής κατάστασης).

7.​Οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό κριθεί απαραίτητο και ζητηθεί κατά περίπτωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου 2631 0 23192.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΥ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΘΕΟΔΩΡΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *