Κατηγορίες

Μεσολόγγι: «Πού είναι ο Μπάμπης» φωνάζουν έξω από τα δικαστήρια όπου απολογείται ο κρεοπώλης

Συγκλονιστικές είναι οι σκηνές που διαδραματίζονται έξω από το δικαστικό μέγαρο του Μεσολογγίου, όπου έχει οδηγηθεί ο 50χρονος κρεοπώλης προκειμένου να απολογηθεί για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου του 2022.

Ο κρεοπώλης – για λόγους ασφαλείας – έχει οδηγηθεί από τις 06.30 σήμερα Δευτέρα (22.1.2024) το πρωί ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών του Μεσολογγίου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη.

Περιμετρικά του κτιρίου, έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ κάγκελα έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου.

Αρκετός κόσμος έχει συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο του Μεσολογγίου, ενώ για άλλη μια φορά όλοι οι παραβρισκόμενοι ζητούν από τον φερόμενο ως δράστη να αποκαλύψει που έχει κρύψει το σορό του του 31χρονου άνδρα. «Πού είναι ο Μπάμπης;», φωνάζουν όλοι, ενώ για άλλη μια φορά η μητέρα και οι αδερφές του Μπάμπη με δάκρυα στα μάτια ζητούν δικαίωση.

Η προσοχή είναι στραμμένη σε όσα θα υποστηρίξει στην απολογία του ο 50χρονος κρεοπώλης για την εξαφάνιση του Μπάμπη, καθώς μέχρι τώρα όχι μόνο αρνείται όλες τις κατηγορίες αλλά αμφισβητεί ακόμη και όσα έχουν προκύψει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

a-sosnews.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *