Κατηγορίες

Μεσολόγγι: Τι έδειξε η ιατροδικαστική στη σορό του Μπάμπη

Διάταξη εκδόθηκε σήμερα το μεσημέρι από τον ανακριτή Μεσολογγίου, για λήψη dna του κρεοπώλη που κρατείται και φέρεται να είχε δολοφονήσει τον 31χρονο Μπάμπη.  

Η εύρεση σορού χθες σε βαλτώδη τοποθεσία του Μεσολογγίου –  η οποία εκτιμάται ότι ανήκει στον Μπάμπη-  πυροδότησε την αρχή νέων ερευνών για την Ελληνική  Αστυνομία η οποία προσπαθεί να διακριβώσει τι ακριβώς συνέβη και να λύσει τον «γρίφο» της υπόθεσης.

Από μία σφαίρα εβλήθε τελλικά  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής TLIVE του Alpha, η εξέταση και η επίσημη ταυτοποίηση της σορού, γίνεται σήμερα στην ιατροδικαστική της Πάτρας, από την οικογένεια του άτυχου Μπάμπη αλλά και με εξέταση DNA. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι τελικά ο 31χρονος βλήθηκε με μόνο μία σφαίρα.  Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες φερόταν να έχει βληθεί από κυνηγετικό όπλο, στην πλάτη και αριστερά. Την αρχική σύγχυση δημιούργησε ότι επρόκειτο για σαφαίρα για αγριογούρουνα, η οποία έχει πολλές βολίδες, οι οποίες προκάλεσαν διαφορετικά τραύματα.      

Σύμφωνα ακόμη  με νεότερες πληροφορίες, δεν αποκλείεται ο Μπάμπης να βρέθηκε στο σημείο εκείνο του βάλτου στην προσπάθειά του να κρυφτεί από τον δράστη αλλά να εντοπίστηκε τελικά και να πυροβολήθηκε από ύψος και από πάνω προς τα κάτω. Να σημειωθεί πως δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη που να δείχνου ότι κάποιος τον έσυρε στο σημείο.

Για τον ίδιο λόγο ζητήθηκε να ληφθεί DNA και από τον κρεοπώλη προκειμένου να γίνει αντιπαραβολή με ενδεχόμενα ευρήματα.

Δείγμα DNA από τα νύχια του θύματος   

Κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης ελήφθη δείγμα από τα νύχια του θύματος, το οποίο θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει dna του κρεοπώλη ή και άλλου ατόμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *