Κατηγορίες

Κλειστά τα μαγαζιά στο Μεσολόγγι την Παρασκευή για το Πρωτοδικείο

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ 12-2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. που έγινε τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου, η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή των εμπόρων και επιχειρηματιών της πόλης στην κινητοποίηση που έχει καλέσει ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου για την προσεχή Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου, με αντικείμενο τη διεκδίκηση της παραμονής του κεντρικού Πρωτοδικείου της Αιτωλοακαρνανίας στην πρωτεύουσα του νομού μας, όπως ισχύει για όλες τις άλλες πρωτεύουσες νομών της χώρας.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης, καλούμε τους συναδέλφους να προχωρήσουν σε κλείσιμο των καταστημάτων τους από τις 12:00 ως τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, 2 Φεβρουαρίου, προκειμένου να παραβρεθούν μαζικά έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης και να στηρίξουν έμπρακτα τον δίκαιο αγώνα του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου και των δικαστικών υπαλλήλων για τη διατήρηση της έδρας του Πρωτοδικείου στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου.

Όλοι μαζί οι φορείς της πόλης, με επικεφαλής τη δημοτική αρχή και τις υπόλοιπες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, πρέπει να δώσουμε δυναμικό παρών στη συγκέντρωση, για να βροντοφωνάξουμε το μήνυμα προς την κεντρική διοίκηση του κράτους ότι δεν θα ανεχθούμε καμία περαιτέρω υποβάθμιση του τόπου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *